Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen kiegészítőre lenne...

Milyen kiegészítőre lenne szükségem?

Figyelt kérdés
Lassan egy éve edzek heti 4-5 alkalom ( inkább 4 a jellemző ) félévig edzettem kiegészítő nélkül majd Volumass-t szedtem kretinnal illetve utána Whey pro-t L-carnitinnel és BCAA-val. ( mondanom sem kell hogy az étrenddel nincs baj )74 kg-ról kezdtem ( szakítás megviseltstb am 193 cm körül vagyok ) most 90kg vagyok. Nyilván sikerüt egy kis zsírt is felszedni hasra de nem olyan vészes azonban szeretném ezt ledoglozni és kicsit nagyobb és szárazabb lenni. Milyen kiegészítőre lenne szükség ? BCAA-t azt szeretném szedni. E mellé mehet a kreatin ( letelt a 40 nap ) és esetleg más? újra volumass vagy whey pro ? Tanács ?

2016. aug. 21. 11:15
 1/4 Cortez70 ***** válasza:
100%

Vitamin ami mindig kell. Proteinpor akkor, ha nincs meg szilárd kajából a napi kb 2g x ttkg fehérjéd. Szálkásításkor jól jön egy kis BCAA edzés közben. Mehet kreatin is, segít megtartani az erőt. Nem kell más.

Volumass meg hasonló cukros tömegnövelő meg SOSEM kell. Minek gyors ch?

2016. aug. 21. 11:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm akkor igazából ami eddig csak Volumass nélkül ( amúgy én úgy tudom a volumassban nincs cukor azért szedtem anno ) Köszi a segítséget
2016. aug. 21. 13:08
 3/4 Cortez70 ***** válasza:

Van benne cukor:

"Ingredients:

whey protein blend containing lactoglobulin, lactoferrin, lactalbumin and immunoglobulin protein fractions (ultrafiltered whey protein concentrates and whey protein isolate), maltodextrin, creatine monohydrate, dextrose, di-Sodium hydrogen phosphate, taurine, magnesium hydrogen phosphate, potassium dihydrogen phosphate, aspartame*, "

A dextróz az szőlőcukor, a malto meg kb félcukor, mert az is gyors ch, hasonló GI-val mint a dextróz. A lényeg, hogy nem kell gyors ch edzés után sem.

2016. aug. 21. 13:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben ez sok segítség köszönöm.
2016. aug. 21. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!