Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzés előtti bedurranásfokozó...

Sowilo kérdése:

Edzés előtti bedurranásfokozó kiegészítőre lenne szükségem. Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

"Pörgetésre" nincs szükségem, koffeinre és egyéb stimulánsokra nem szeretnék költeni, engem csak a bedurranás fokozása érdekelne, tehát az ilyen Hot Blodd, Big Bang és társai nem jók. Létezik ilyen termék amiről én beszélek?

Nekem az Attack elég látványosan bevált, de az új Attack 2.0-ban nem bízok, sokan mondták, hogy nem az igazi. Igazából nem tudom, mit vettek ki belőle.

2014. máj. 29. 13:41
 1/2 *Glissade* ***** válasza:
???
2014. máj. 29. 15:32
 2/2 tap bela ***** válasza:

Az edzés előtti dizájnerek lehetnek pár g/adagos részben agyi stimulánsok, lehetnek teljes testet felkészítő anyagokat tartalmazók. Ezen belül, lehetnek creatin és anélküliek.

Illetve magával az arginin azok (prekurzoraival) foglalkozók. A legérdekesebb és legösszetetebbek a Peak Plutonium, Nitronium. Illetve a kistestvér által készített HiTec például A.M.G. illetve a Workout.

Ha pedig az arginin (vaso) akkor vasodilátor, és VasoFusion.

Sajon igen sok edzés előtti még arra az alapkövetelményre sem gondol, hogy EAA és/vagy BCAA profilt is tartalmazzon.

Az előbb felsorolt összetett formulák bizony ezt is tartalmazzák, igen magas mennyiségben. ;-)

2014. máj. 29. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!