Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fehérjepor fogyókúránál...

Fehérjepor fogyókúránál használható?

Figyelt kérdés
Szeretnék fehérjét használni itthoni edzésekhez, (fekvő és térsai) mivel már közel 50 kg-tól szabadultam meg. Jelenleg 81 kg vagyok és szeretném teljesen kiszálkásítani magam, de ha izmom nőne mellette még jobban örülnék. Sajnos a fogyókúrát muszáj még használnom, mert nagyon hízékony vagyok, így nem merek újra enni "rendesen". Szóval, fehérjét használhatok? Pontos termék ez lenne: [link] Nem fogok hízni, ha normálisan használom az edzésekhez? Nem nagyon értek hozzá, ez az első alkalom, hogy ki szeretném próbálni.

2016. aug. 21. 02:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
be kéne lőni rendesen az étrendet, mert az, hogy a napi fehérjeszükségleted nagy részét ilyenekből akarod bevinni, az elég gáz. ihatsz, de nap 1 vagy max 2-t mondanék
2016. aug. 21. 02:57
 2/3 anonim ***** válasza:
amúgy a sovány húsok mióta hizlalnak?
2016. aug. 21. 02:57
 3/3 Cortez70 ***** válasza:
Akkor kell proteinpor, ha sima szilárd kajából nem tudod bevinni a kb 2g x ttkg (zsírmentes tömegre számolva) fehérjét. Amúgy fölösleges. Nem leszel izmosabb meg szálkásabb sem, ha ezen felül pluszban proteint iszogatsz.
2016. aug. 21. 05:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!