A női vagy a férfi comb fejlődik (vastagodik) jobban edzéstől?
Figyelt kérdés
Tipikus női és tipikus férfi testfelépítésre gondolok.2016. aug. 20. 20:17
4/10 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy a férfi,a nők combja annyiban más a többi testrészüktől, hogy az azért viszonylag látványosan tud fejlődni, nem úgy mint pl a kar vagy váll
5/10 Cortez70 válasza:
A férfiak 20-szor annyi tesztoszteront termelnek mint a nők. Akkor ki izmosodik gyorsabban?
6/10 A kérdező kommentje:
Oké csak fura hogy a nőknek sokkal látványosabban fejlődik a combja. Én edzek 1 éve és alig vastagodik, a barátnőm meg 2 hónap után "kicombosodott". Nem tudom miért..
2016. aug. 21. 10:18
7/10 anonim válasza:
Genetika, meg optikailag nőtt csak ne gyorsabban szerintem,mert egy kis izomtömeggel rendelkező felsőtest mellett nagyobbnak tűnik a comb mint egy fejlettebb felsőtest mellett, mérjétek centikben a fejlődést ha annyira aggaszt téged, hogy kinek nő gyorsabban
9/10 Cortez70 válasza:
Nem jól edzel vagy nem eszel eleget.
10/10 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan rossz genetika, hogy egy női comb jobban fejlődne 2 hónap alatt mint egy férfié 1 év alatt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!