Férfi külső comb, fenék?
Figyelt kérdés
Itthon edzek, két kézi súlyzóm van fejenként 17,5 kilósak. Ez így kitörésre nem túl sok, van valami más gyakorlat amit ennyi súllyal kimerítően tudnék csinálni? Az egylábas guggolást próbáltam jó is volt látszott is az eredmény, de már hozzászoktam nem fejleszt, hiába csinálok 150-200 ismétlést akár.2015. ápr. 20. 15:35
1/15 anonim válasza:
Azért mert 5-50 ismétlés(mondjuk) között van érdemi izomhipertrófia. Férfi külső comb izomcsoport nincsen.
2/15 anonim válasza:
Kézelem milyen koncentrált lehet az a gyakorlat, ahol simán megcsinálsz 200 ismétlést. Az agy-izom kapcsolat, izomérzet szuper lehet...
3/15 A kérdező kommentje:
20-25-30as sorozatokban csinálom a 200at
2015. ápr. 20. 15:52
4/15 A kérdező kommentje:
A combizom külső ívére gondoltam természetesen, ami valószínűleg egyértelmű volt számodra is. Hasznos válaszokat esetleg?
2015. ápr. 20. 15:57
5/15 A kérdező kommentje:
az egylábast természetesen nem súllyal végzem, úgy nem tudnék elég mélyre guggolni.
2015. ápr. 20. 15:59
6/15 anonim válasza:
Hasznos volt a válaszom, gyökér. A külső íve akkor fog jól látszani ha nagyobb lesz az izomtömeged és nem 30 kilóval homokoskodsz.
7/15 A kérdező kommentje:
"Ez így kitörésre nem túl sok, van valami más gyakorlat amit !!!ennyi súllyal!!! kimerítően tudnék csinálni?"
Abszolút érdeklődően tettem fel a kérdést. Nyilván ha nincs más mód, elmegyek terembe, de ha esetleg valaki tudna, egy gyakorlatot, amit ennyi súllyal tudnék még úgy végezni, hogy fejlődjek tőle akkor az volt a számomra hasznos válasz.
2015. ápr. 20. 16:03
8/15 anonim válasza:
Nincsen. Ha már régóta edzenél, és nagyon jó lenne az izomkontrollációd akkor esetleg meg tudnád oldani ennyivel is pár edzés erejéig, de körülményes nagyon.
9/15 A kérdező kommentje:
Te kis senki más anyját ne vedd a szádra, főleg ne értelmetlenül. Nyilván azért csinálod mert számodra semmit nem jelent ha anyáddal dobálóznak. Remélem kihal a vérvonalad.
2015. ápr. 20. 16:10
10/15 A kérdező kommentje:
Értem, akkor marad a kondi, köszi.
2015. ápr. 20. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!