Férfi külső comb, fenék?
Figyelt kérdés
Itthon edzek, két kézi súlyzóm van fejenként 17,5 kilósak. Ez így kitörésre nem túl sok, van valami más gyakorlat amit ennyi súllyal kimerítően tudnék csinálni? Az egylábas guggolást próbáltam jó is volt látszott is az eredmény, de már hozzászoktam nem fejleszt, hiába csinálok 150-200 ismétlést akár.2015. ápr. 20. 15:35
11/15 A kérdező kommentje:
Az egy dolog ha valaki nem vicces, de ha az intelligencia is hiányzik, akkor tényleg nem sok minden marad neki.
2015. ápr. 20. 16:18
12/15 A kérdező kommentje:
Az a bajom, hogy itt egy értelmes kérdést tettem fel te meg jössz egy olyannal, hogy anyámat vegyem a nyakamba, de szerintem tudod te, hogy ez volt a bajom. Máskor is ilyen értelmesen nyilvánulsz meg, vagy csak itt éled ki magad?
2015. ápr. 20. 16:28
13/15 anonim válasza:
Talán rendes súllyal kellene edzeni nem kislánysúlyokkal és akkor nőne a lábad is. De amiből sokat tudsz megcsinálni azzal nem lesz izom. Ennyi.
14/15 anonim válasza:
Vegyél otthonra guggoló állványt vagy akkor már erőkeretet. Guggolj egy lábon súllyal, ha akarsz valamit, de cuccokat venni nem.
15/15 anonim válasza:
Az egylábas felhúzást próbáltad? Elölguggoláshoz is kisebb súly kell. Bolgár guggolás? Sissy guggolás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!