Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Külsőre milyen lány tetszik nektek? (pici/nagy mell, kerek popsi, husis/sovány. Stb)
Jelenleg 1 lány tetszik!
A többi nem érdekel.
Nem jár velem a lány, független akar maradni, nem akar kapcsolatot, de nekem mégis tetszik és ő tud is róla.
Szóval átlagos testalkat hosszú haj, zöld szeme van és huncut megigéző a tekintete.
Nem izmos nincs nagy, sem kis melle, és a feneke is ugyan az pont ideális számomra, olyan 160cm magas lehet 56kg . Stílusosan öltözködik, mikor meglátom számomra felüdítő a látványa :)
Ja és mégsem az a tucatlány, mert mikor először megláttam már akkor sem tudtam beskatulyázni mint más lányokat.
Megjegyzem nem vagyok szerelmes, csak nagyon kellemes a társasága és el tudnám képzelni vele a komolyabb kapcsolatot is.
A többi lány jelen pillanatban nem nagyon érdekel, de azért megnézem őket
Szerintem ezzel a lánnyal le is írtam az ideálom :)
bocs a kicsapongásokért nem szedtem össze a gondolatokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!