Milyen úton induljak el, hogy egy kicsit is izmos legyek?
Tudom, hogy nem vág témába, de úgy hiszem itt vagytok legtöbben, akik tényleg értenek a dologhoz. A válaszokat előre is köszönöm!
Egészségesebben akarok élni, és egészségesebben akarok kinézni(nem jobban!) - ez a kettő együtt jár.
Elég vékony és 'izomtalan' vagyok. 52kg és 169cm vagyok, ennek ellenére van rajtam egy kis felesleg is. Vagyis nem az a teljesen csontos vékony vagyok. Genetika.
Arra nincs se időm, se pénzem, hogy a táplálkozással nagyon foglalkozzak, maximum arra tudok odafigyelni, hogy ne egyek mérget. Edző terembe se tudok járni.
Tudnátok valamilyen edzés típust, vagy bármit tanácsolni, hogy egy kicsit izmosabb, és elsősorban fittebb legyek? Fentiek jegyében otthon elvégezhetőt. Nem akarok semmit professzionális szinten űzni, de a beesett mellkast és az egészségügyi problémákat is megszeretném előzni.
Köszönöm a válaszokat!
Amikor olcsó lazacot vettem, nekem megvolt 5 percből, vágni se kellett sokat...
De a tojás még gyorsabb s tényleg nem nüanszokon kell fennakadni, bár értem, ha valaki szeret pontosítani.
A zöldségételekkel mennek el órák néha, fehérjét sütni percek alatt megy, rizst főzni 1 perc emberi munka nálunk, szeretem.
A jó étrend alap. Nem drága, nem időrabló, speckó esetekben sem feltétlenül, nem lehet kifogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!