Nagyon rosszul vagyok. Mi tévő legyek? 7 hetes kismami vagyok. Ég a gyomrom, hányingerem van, undorodom az ételtől, de éhes vagyok, és szédülök. Mennem kell 12-re az orvosomhoz, de így hogy induljak el?
szió! ezek sajnos a terhesség tünetei... szóval csak tűrni lehet. egy kis pirítós vagy keksz jót tehet a gyomrodnak, próbálj valamennyit letuszkolni.
és gratulálok a babádhoz!
Hívd fel apát! Vagy édesapádat! Vagy egy autós barátnődet, aki el tud vinni, és meg tud várni.
Lehet, attól is jobban leszel, ha beszélsz a férjeddel.
Szia!
Ezek mellett a B6 vitamin nagyon jó még, nekem bevált.
Szia!
Elöször is : "Üdv a kismamak Klubjaban! " :) Ugy tünik neked sem lesz tünetmentes a kismamasagod.... mint ahogy sokunknak....
Nekem azt javasolta a doki, hogy igyak (kortyolgatva) hideg colat, de en nem probaltam ki, mert eleve nem iszom meg. De azt mondta, hogy hanyinger ellen az egyik legjobb szer. Nem tudom miert. Gondoltam leirom neked, hatha te kiprobalod.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!