Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Gyúrósok! Titeket nem zavar...

Gyúrósok! Titeket nem zavar hogy a klasszikus testépítő diétával, egy csomó állat szenvedését és halálát okozzátok?

Figyelt kérdés
2016. aug. 17. 23:31
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
nem fogok 50 kommentet ujra elolvasni azért mert értelmi fogyatékos vagy. téged az zavar hogy én nem értem egyet a fölösleges kinzással, gyilkossággal, környezetszennyezéssel, vizpazarlással, erdőirtással, és a szénné gyógyszerezett állatok húsának az evésével. bráfó, gratuálok a szüleidnek, okos ember lehetsz.
2016. szept. 28. 20:13
 52/65 anonim ***** válasza:

El se olvastad az előzményt, ide írod ezt a sok butaságot, amit nem tudom honnan vettél mert nem mondtam, és én vagyok a fogyatékos.. Én legalább írni, olvasni megtanultam, neked még ez sem sikerült.

Hát erre mit mondjak, nem félek hogy Nobel díjad lesz.

2016. szept. 28. 20:43
 53/65 anonim ***** válasza:
elmondtam. irjad le 1 max 2 mondatban. nem, nem fogok ennyit olvasni, és nem azért, mert nem tudok, hanem mert nem ér annyit, ugyis igazam van, most minek olvasgassam msá hülyeségét?
2016. szept. 28. 20:44
 54/65 anonim ***** válasza:
Én is ezt gondolom a saját szemszögemből, hogy igazam van, ergo semmi értelme nem lenne.. hülyékkel amúgy sem lehet és érdemes vitatkozni
2016. szept. 28. 21:53
 55/65 anonim ***** válasza:
ennyi
2016. szept. 28. 21:53
 56/65 anonim ***** válasza:

imádom mikor vki irja a fsságait de mikor 1 mondatba kéne összefoglalni a lényeget a saját véleményét nem tudja leirni :'D

gyk community <3

2016. szept. 28. 21:54
 57/65 mannnocska ***** válasza:

"Nem kéne messzemenő következtetéseke levonni a személyiségemre és világnézetemre vonatkozóan abból a három-négy sorból amit írtam összesen ehhez a kérdéshez (# 46). "

Csak én nem tettem ilyet.

Ez nem világ közepének gondolás, hanem annyi, hogy nem direktbe elpusztítod az életteredet, amitől egyébként te függsz. Nagyon csúnyán kiforgatod, és egészen lehetetlen szemszögből látod amit írtam. Mondjuk nem is csodálom, mert nem tudsz másképp beleszólni a témába. Valójában nem is rám reagáltál, hanem valamire ami a fejedben van csak, hogy én azt írtam. Csak meg kell nézni a kommentemet, és elolvasni amit írtam utána.

Mást erre nem is tudok reagálni, és nem is fogok. Majd ha lehiggadsz, és arra reagálsz amit én írok.

Pusztán még annyit hogy ez így nem igaz: "Miközben az erőforrások 80%-át az emberiség 1%-a használja el..."

Hanem így: Az emberek 1%-a birtokolja a világ vagyonának X%át.

És ez óriási különbség.

(azért írok X-et, mert ahány forrás annyi %)

2016. szept. 29. 07:17
 58/65 anonim ***** válasza:
Nem kívánom ezt a témát tovább ragozni, főleg nem veled, de azért ha nem látod a vagyon és az erőforrás-felhasználás közti egyenes arányosságot, akkor nem is várhatod el, hogy komolyan vegyünk.
2016. szept. 29. 13:58
 59/65 anonim ***** válasza:

buli

am még mindig nem értem mi a bajod. az hogy azt mondtam hogy azok az emberek akik rosszul élnek megérdemlik? és? megindokoltam hogy miért van igy. nem kéne munka nélkül 6 gyereket szülni. ha én tudok egyszerre suliba járni meg dolgozni, és pénzt keresni, akkor más miért nem tud? mikor a prolik sirnákoznak hogy nincs pénzük de közbe elszivnak napi 2 doboz cigit, akkor sajnálni kell őket? MO-n aki nem talál munkát az nagyon defektes ember lehet.

2016. szept. 29. 21:44
 60/65 anonim ***** válasza:
ja és a toleranciának mi köze van az intelligenciához vagy bármilyen tudáshoz? ez tökre érdekel. az állatokat sajnálom, mert fölöslegesen vannak bántva, és sajnálom, mert rá vannak kényszeritve arra, amire, totál fölöslegesen.
2016. szept. 29. 21:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!