Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Gyúrósok! Titeket nem zavar...

Gyúrósok! Titeket nem zavar hogy a klasszikus testépítő diétával, egy csomó állat szenvedését és halálát okozzátok?

Figyelt kérdés
2016. aug. 17. 23:31
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 clint ***** válasza:

Kedves kérdező

Ha nem lenne a földön egy testépítő se, akkor is ugyanannyi állatot ölnének le. A

Testépítő amiatt eszi meg, hogy fejlődjön, a többiek azért hogy jóllakjanak. A gasztro oldalon tedd fel a kérdésed inkább.

Aki az állatkínzással egyetért az egy fos ember, nem érdemes az életre se.

2016. aug. 18. 10:43
 22/65 anonim ***** válasza:
Napi 400 gramm csirkét eszek, neha 500 grammot, ez nem oszt nem szoroz. Ez nem úgy van hogy ha én nem veszem meg ezt a mennyiséget nap mint nap akkor spár szól a csirketenyésztőknek hogy vágjanak 500 grammal kevesebbet
2016. aug. 18. 11:03
 23/65 anonim ***** válasza:
Puncihusi
2016. aug. 18. 11:30
 24/65 anonim ***** válasza:
Igen, mivel a hús és tejtermék fogyasztás is az. Ha ellenzed, magadnak mondasz ellent. De nekem mindegy, én nem akarok meggyőzni senkit. Aki a növényes dolgot irta: te ha leveszel a fárol egy almát, akkor utána kivágod? Szépen megy. A növények azért "növesztik magukat" hogy leszedd őket, mert igy szaporodnak. Szerinted miért finomak és ehetőek a gyümölcsök és a nyersen fogyasztható dolgok?
2016. aug. 18. 11:34
 25/65 anonim ***** válasza:

Bezzeg aki a mekiben naponta megeszi a bacon-os, darált marhahúsos sajtburgert az oké XD

Valaki megint a tv-ből lett vega

2016. aug. 18. 13:28
 26/65 clint ***** válasza:

Heroldka tévedsz. Levágni és elfogyasztani vmit és kinozni nem ugyanaz.

Én speciel csak marhahúst eszem nagyon ritkán csirkét, és tudom honnan kerül hozzám a marha. A csirke is szabadon tartott kukoricával etetett.

Attól, hogy valami vágóhídra kerül még nem biztos, hogy szenved előtte.

Ha van egy kutyád, akivel normálisan bánsz, de öreg korára el kell altatni, az állatkinzás?

Az meg amit a szomszéd kutyájára írtál pszihopata jellemre utalna ha megtennéd, de gondolom csak úgy írtad mert poénosnak érezted.

2016. aug. 18. 14:06
 27/65 likebike ***** válasza:
Nem csak a testépítők esznek húst,hanem más emberek is.Tegyél fel egy ilyen kérdést más kategóriába is.
2016. aug. 18. 14:08
 28/65 anonim ***** válasza:
Az emberek 90% boltba veszi az állati eredetü ételt, szóval nincs miről beszélni, és ha bármikor vásárolsz a boltban olyat, ami tartalmaz tejterméket, vagy tojást, akkor megint nincs miről beszélni.
2016. aug. 18. 14:40
 29/65 clint ***** válasza:
A nike adidas stb termékekkel akkor éhbérért dolgozó kinai és vietnámi embereket is kinzunk. Nincs miről beszélni.
2016. aug. 18. 23:29
 30/65 anonim ***** válasza:
kit érdekelnek az emberek?
2016. aug. 19. 00:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!