Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Gyúrósok! Titeket nem zavar...

Gyúrósok! Titeket nem zavar hogy a klasszikus testépítő diétával, egy csomó állat szenvedését és halálát okozzátok?

Figyelt kérdés
2016. aug. 17. 23:31
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
dede :)
2016. aug. 27. 00:28
 42/65 anonim ***** válasza:
Remélem, nem hozzánk:-).
2016. szept. 26. 00:53
 43/65 anonim ***** válasza:
Látom, kitört a kultúra belőled. Szégyen az egyetemre, amely felvett. Nem az a baj, hogy az állatkínzás (és a testépítők) ellen vagy, hanem a hozzászólásaid alapján többre becsülöd az állatokat az embernél. Én sem vagyok az ipari méretű állattenyésztés mellett. Ha látnám, mi folyik egy vágóhídon, biztos nem ennék többet húst. (És szerintem ez esetleg járható út lenne, de az iparnak nem érdeke). Ám ez olyan dolog, hogy amíg valamire van kereslet, lesz kínálat is. És vannak vega testépítők is.
2016. szept. 26. 01:03
 44/65 mannnocska ***** válasza:

Herold

Ha valaki neki akar fogni a vega / vegán életmódhoz, akkor hol kezdjen?

Értem úgy, hogy mit érdemes elolvasni, receptek, életmód tanácsok ilyesmit. Tudsz e valami jót, vagy google? :D

2016. szept. 26. 13:35
 45/65 anonim ***** válasza:
Egyátalán nem zavar, ha meg nem tetszik az sz*pás
2016. szept. 27. 22:57
 46/65 anonim ***** válasza:

Heroldka, olyan a logikád, mint egy magát okosnak gondoló 10 évesnek. Mi az, hogy az ember levan sz4rva, mert majd javít a sorsán ha akar, ha meg nem akkor természetes szelekció, wtf?

Ennyivel az állat meg így járt, mivel kevésbé sikeres faj, mint az ember, ha kihal egy faj, nem kell sírni, ez is szelekció, ugyanolyan. Nem kell ez az álszent f4sz duma. Ezt nyomasd általános iskolásoknak

2016. szept. 28. 09:23
 47/65 mannnocska ***** válasza:

Utolsó: a logikád ott fail, hogy a szelekció előtt ott van egy szó: természetes.

Amit az ember művel annak se híre, se hamva nincs a természethez. Mi tudatosan avatkozunk be mindenbe, míg egy pók aki megöl egy legyet ösztönből, és a túlélésért csinálja. Mi megtehetjük, hogy választunk. Így amikor az emberi beavatkozás miatt egy faj kihal, vagy egy fajt szimplán haszonból tartunk vissza a kihalástól, az nem természetes szelekció.

Ha a disznó nem kéne a húsáért, lehet amúgy hogy kihalna mint egy panda pl.

Persze a veszélyeztetett állatfajok is nagyrészt miattunk vannak ilyen helyzetben.

Ez egy rendkívül összetett kérdés, de az ember felelőssége tagadhatatlan, mivel mi vagyunk az egyetlen faj a földön, akik aktívan beleavatkoznak a természet dolgába.

Herold logikája sokkal érettebb mint a tiéd. Te tagadod az emberiség felelősségét, te tagadod az egyén felelősségét a saját életére nézve is. Míg ő érett módon érvel, te éretlen módjára személyeskedsz. Ebben a kontextusban kicsit vicces, hogy okoskodó gyereknek nevezed.

Azt már külön nem is nagyon kommentálnám, hogy míg herold annyit írt, hogy helytelen az állatok kizsákmányolása, ti már morális világpolitika, globálpolitikai kérdéssé igyekeztetek elmosni az egészet. Nem ez a kérdés emberek. Attól hogy nem tudjátok cáfolni amit ír, nem kell:

1. személyeskedni: ettől igazatok nem lesz, csak éretlen s....fejnek fogtok tűnni

2. teljesen elterelni a témát, össze egyébként nem hasonlítható dolgokhoz hasonlítva.

kösz

2016. szept. 28. 10:43
 48/65 anonim ***** válasza:

Nem kéne messzemenő következtetéseke levonni a személyiségemre és világnézetemre vonatkozóan abból a három-négy sorból amit írtam összesen ehhez a kérdéshez (# 46). A te logikád meg itt vérzett el. Nem is kommentálnám a minden alap nélkül kitalált sületlenségeid javát..

Csak annyi, hogy gondold te is magad nyugodtan az univerzum közepének, mint a legtöbb ember. Minden az ember felelőssége. Mi nyilván nem vagyunk a természet része, az ember nem természetes, amit mi csinálunk az biztos nem része a "nagy tervnek". Bár nem tudom miért gondoljuk ezt, mintha mi valami univerzumon kívülről jött különös lények lennénk. Szerinted hány faj halt már ki a Föld történetében? Szerinted hol leszünk akár csak 1 millió év múlva? (ami amúgy egyáltalán nem sok)

Nem azt mondom, hogy hedonista vagy nihilista elveket kéne vallani, nem gondolom így. Nem szarjunk oda ahol eszünk, ne kínozzuk az állatokat, ne pocsékoljuk az erőforrásokat. De ne oszd már itt az észt, mint valami szent f4sz. Majd még én érzem szarul magam, ha néha megeszek egy rántott húst. Miközben az erőforrások 80%-át az emberiség 1%-a használja el...

2016. szept. 28. 11:05
 49/65 anonim ***** válasza:
én nem olvasok el ennyi bullshitet, főleg hogy ez egy kvarégi poszt, asse tudom már hogy ki ki meg ki mit irt. röviden irjad le a problémád 1 vagy 2 mondatban, aztán majd megcáfolom.
2016. szept. 28. 19:37
 50/65 anonim ***** válasza:
Persze, majd kivonatolom neked ezt az 5 oldalt 1-2 mondatban.. LOL Kinek gondolod te magad? Részemről ennyi... Nekem sem ér többet, hogy mások hülyeségeit tovább olvassam
2016. szept. 28. 19:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!