Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért jobb egy döntött törzs...

Miért jobb egy döntött törzs evezés a mellhez lehúzásnál vagy a melltámaszos evező gépnél?

Figyelt kérdés
2016. aug. 15. 15:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem jobb (szerintem) csak ez az alap gyakorlat. En pl melltamaszosat csinalom,a lehuzast meg ha csinalnam akkor szuken forditott fogassal
2016. aug. 15. 15:23
 2/8 A kérdező kommentje:
De miért mondják sokan hogy a szabadsulytól jön a tömeg?
2016. aug. 15. 15:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Mert az alapgyakorlatos mozgasok olyanok amiket regen is vegeztek az emberek es ehhez hozzaszokott a tested es jobban letudod terheli mint egy gepes gyakorlat
2016. aug. 15. 15:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Az izmod nem látja, hogy gépen vagy szabadsúllyal edzel. Én általában váltogatom a gépes és szabadsúlyos gyakorlatokat, sokkal jobb így.
2016. aug. 15. 16:40
 5/8 anonim ***** válasza:

ur isten ezek a válaszok.

szabad súlynál úgy csinálod, ahogy akarod, olyan szögben, mozgástartományban, ivben, pályán, mélységgel stb ahogy akarod, gépeken pedig MINDEN meg van szabva, és 100%osan követni kell a kedves gyártók hülyeségeit, továbbá szabad súlynál bekapcsolódnak segéd, tartó, stabilizáló izmok, és nagyobb agy-izom kapcsolatot igényel, és mozgáskoordinációt.

2016. aug. 15. 18:00
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
múltkor nem a saját termemben edzettem, vállaztam volna, és 24 kg-s egykeezs után 40-es jött, igy muszáj voltam kipróbálni egy gépet, mert nem volt súlyom. legszivesebben ott helyben felgyújtottam volna, semmi nem úgy volt rajta, ahogy én csinálni akartam volna. se az ülés szöge, se a markolat vastagsága, se a nyomás szöge, teljesen msáhova tudtam beengedni a csuklóm, mint egyébként, f.os az egész.
2016. aug. 15. 18:04
 7/8 Glacierous ***** válasza:
Mert a szabad súly mindig jobb a gépnél
2016. aug. 15. 19:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Herold +1
2016. aug. 15. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!