17 évesen lehet L-Carnitint használni?
Figyelt kérdés
Nem káros ennyi idős korban? Valóban jó hatással van a zsírégetésre? Bcaa mellé ezt, vagy inkább glutamint érdemesebb venni?2016. aug. 13. 22:27
2/25 anonim válasza:
Egyik sem kell. Etrend meg vitamin
3/25 anonim válasza:
Lehet hasznalni csak felesleges. Glutamin se kell. Bcaa segithet kicsit.
4/25 anonim válasza:
Szerintem szedd mind a hármat aztán had szóljon :D
5/25 anonim válasza:
Mivel a hasonló dolgokban, mint amiket fent említettél, koránt sem csak az van, mint ami a tartalmára írva van, ezért én sem ajánlanám különösebben. Étrend és vitamin, valamint mozgás sokkal hatékonyabbnak bizonyul, mint ezek az egyes káros hatóanyagokkal telepumpált segédszerek. Ha nem is most, szedésükkor mutatkozik meg, de ezeknek károsító hatása van a szervezetedre. Egy kicsivel több kitartást, étrend és mozgás csodákra képes és semmilyen szinten nem károsít. :)
6/25 A kérdező kommentje:
Utolsó, ez a fehérjeporra is igaz?
2016. aug. 13. 22:39
7/25 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Abban sem csak fehérje van sajnos. Inkább túró, sajt, csirke... Finomabb is :D Csak kell a mérték.
8/25 anonim válasza:
Igen. A fehérjepor nagyon veszélyes. Ezt igazolta Dr. Szalnay Kristóf több kísérlete is. A sok adalékanyagok, biomegamolekulák és a sok öszterto ami benne van az mind káros és mérgezo.
9/25 anonim válasza:
Agyfszt kapsz és megdöglesz szívinfarktusban.
10/25 anonim válasza:
A krónikus májbetegség nagyobb eséllyel játszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!