Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Malay tiger cuccokrol kinek...

Cukraszda1992 kérdése:

Malay tiger cuccokrol kinek mi a véleménye, esetleg tapasztalata?

Figyelt kérdés
Sajàt részre használnán de még elöbb utána jàrok hatásos e?
2016. aug. 13. 00:50
1 2
 1/12 clint ***** válasza:
Fos.. Komolyan. A szteroidok többsége ugy működik, hogy piacra dobnak valamit ami nagyon jó. Utána elterjed, hogy jó, emiatt többen veszik, de a hatóanyag csökken. Végül mikor mindenki ezt veszi akkor minden második ampullában konkrétan nincs hatóanyag. Nos a malay thaiger szintén a már mindenki használja kategória.
2016. aug. 13. 01:25
 2/12 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszod szinte midenki hasonlot mond. Csak akkor hol tudnék venni olyat amit hasznalhatnák is?
2016. aug. 13. 01:52
 3/12 Cortez70 ***** válasza:
Max verseyzőktől tudnál jobb cuccot venni. Persze azokban sincs annyi, mint amit ráírnak, de legalább valamennyi hatóanyag van benne.
2016. aug. 13. 06:13
 4/12 clint ***** válasza:

Nehéz megmondani, mível az ujabb cuccokból is van ami kifejezetten gagyinak készült hülyéknek. (lásd zöld danabol)

Az egyik verzió, amit Cortez mond, hogy versenyzőktől, bár azt meg kell hagyni, hogy a legtöbb kamu cuccot is közülük valakik hozzák be. Maguknak beszerzik a jobbat innen onnan persze. A másik verzió egyszerüen kérdezősködj, és azt használd ami másnak jó volt. Én tavaly próbáltam a malaynak a clenbuterolját és speciel egy tabletta taccsra vágott. Tehát volt benne anyag. De viszont a stanazolja valószinüleg üres tabletta.

2016. aug. 13. 09:55
 5/12 Andi80018 ***** válasza:
Egyik kollégám most ilyen kék szív alakú danabolt szed, az is hamis?
2016. aug. 13. 13:08
 6/12 Cortez70 ***** válasza:
Nincs legális gyógyszergyári danabol, csak zuglaboros. Mind hamis. De attól még lehet benne hatóanyag és jó esetben nem ütik fel metiltesztóval. Methandienone lenne egyébként a hatóanyaga. Meg kérdés, hogy milyen körülmények között gyártották.
2016. aug. 13. 13:14
 7/12 Andi80018 ***** válasza:
Az a metiltesztó az mi? Az nem hat semmit?
2016. aug. 13. 13:16
 8/12 Cortez70 ***** válasza:
Metiltesztoszteron. De hat, csak jobban szétszedi a májat.
2016. aug. 13. 13:18
 9/12 Andi80018 ***** válasza:
ja, értem. Az király akkor. :-)
2016. aug. 13. 13:22
 10/12 clint ***** válasza:

A kék szív alaku danabol nem tartalmaz methandione-t. Ebben biztos vagyok. Hatóanyag van benne nőni fog tőle de zabáljon mellé antiaromatázt.

Én utoljára 2009 környékén találkoztam kék szív alaku danabollal amiben metha lehetett, a híresztelések ellenére ugyanis az igazi methandione egy nagyon jó cucc, és elég jó minőségű izmot lehet vele felszedni, ezt anno 2010 előtt magamon és jóformán minden ismerősömön tapasztaltam, az akkori kék szív danabollal és előtte a rozsaszin anabol bogyókkal. Jelenleg sztem ez a hatóanyag nem elérhető, magyarországon tuti.

2016. aug. 14. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!