Étrend összeállítása, ahol a növényi fehérjén van a hangsúly?
Napi 4 tojás, és 250g hús menne. Ennyi lenne az állati fehérje.
Reggelire megy 150g zabpehely. Nagyjából itt el is akadtam. Hogyan állítsam össze a többit?
85Kg vagyok.
Csirkemell.
Köszi a válaszod!
Neked a 170g fehérjére van szükséged egy nap. Ezt a fenti élelmek nem fedezik. Tojásból mehet több ( csinálhatsz fehéreturmixot is, én így szoktam: 2banán+10 tojásfehérje+1kanál zabpehely. Ezt összeturmixozom és megiszom. Sok fehérje és finom is). A 250g hús az nem rossz, csak figyelj arra, hogy nem zsírosodj be nagyon. Midezek mellett a zöldségek is nagyon fontosak és az,hogy változatosan étkezz. Másik nagyon fontos dolog a zöldség, azt is tpljadkeményen.
Én a fehérjét banánból, kenyérből, csirkemellből, szalonnából, jusajtból, juhtúróból, 100% whey Proteinből, stb. ből nyerem. Tehát nem elég 3-4 féle ételből bevinni.
Megjegyzé: Ha veszel Protein pórt, abból a napi szükséglet max. fele menjen, a többi kajából.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!