Teljes test vagy osztott edzés?
Figyelt kérdés
Én csináltam már mind2-t, azt vettem észre, hogy a teljes testes erőben hozott inkább, az osztott pedig kinézetre.Nem tudom, hogy elosszam-e az edzésemet. Nem akarok 25 féle gyakorlatot csinálni egy izomcsoportra, de az egész test meg sok egyszerre. Milyen edzéstervet csináljak?2016. aug. 8. 21:48
1/6 anonim válasza:
En nem probaltam az egesz testet de tudom hogy nem birnam agyilag azt az edzest ezert nem csinalom. Osztott edzest vegzek keves gyakorlattal(1-2-3) keves sorozattal (2-3) kis simetlessel es bukasig neha eroltetett ismetlessel. Nekem ez jott be de majd jonnek masok is. Mindenkinek mas edzes jon be
2/6 likebike válasza:
Váltogatni kell őket.Én is így teszek,nálam most teljes testes megy és menni fog még egy jó ideig.
3/6 anonim válasza:
Időnként én sem tudom eldönteni, de január óta teljest testest nyomok, előtte meg csak "kerestem az igazit", kicsit belekóstoltam az osztottba is, de nem hiszem, hogy akkor még tudtam volna intenzíven edzeni, lehet ezért nem jött be... lehet ősszel átállok pár hónapra osztottra, még nem tudom...
5/6 anonim válasza:
Eddig teljes test ment, most push-pull felosztást csinálok.
6/6 anonim válasza:
A legjobb a push pull felosztás, minden izom heti 2x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!