41-es kar vékonyan naturálba már nagyon jónak tekinthető? Vagy csak hosszú karok esetében? Vagy úgysem?
Az úgy már annyira nem nagy szám. Van 185 centis ismerősöm, mikor még együtt edzettünk, (Én 178 vagyok.) és ugyan akkora karral (enyém talán 1 centivel volt nagyobb) jóval nagyobbnak tűntem a magasság miatt.
Köszönöm a lepontozást, mutassatok egy 195 centis embert 41-es karral, és egy 170 centist, meglátjuk, hogy kié fog nagyobbnak tűnni, és melyik embernek nehezebb elérni ezt a számot szálkásan.
Ha neked van 2 hengered, mindkettő átmérője 20cm, de az egyik csak 70cm magas, a másik 40 cm magas, akkor melyik fog vastagabbnak tűnni..?
Elvont a példa, de reális, mert egy 170 centis ember 41-es karral fejlettebb izomzattal rendelkezik, mint egy 190 centis ember szintúgy 41-es karral.
170 cm-s ember 41-es karral nem rendelkezik fejlettebb izomzattal, mint egy 190 cm-s ugyan ekkora mérettel.
Egyszerűen optikailag nagyobbnak tűnik, és mivel egy hosszabb karon jobban eloszlik izom, ezért egy hosszabb karú embernek nagyobb izomtömegre van szüksége ahhoz hogy vastagabb legyen a karja. (tehát pont fordítva van mint ahogy mondtad).
Nem véletlen hogy a világ legnagyobb karú testépítői mind alacsonyabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!