Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Popsi, comb formálás terhesen?...

Popsi, comb formálás terhesen? Hosszú

Figyelt kérdés
A problémám elég összetett, ugyanis jelenleg 23 hetes kismama vagyok. Nem vagyok elhízva, a terhességet is 68 kg-mal kezdtem, és 176 cm vagyok, viszont a fenekem egész életemben narancsbőrös, nagy volt és lógott. Mindig is zavart, de amióta nem dolgozom, azóta egyre jobban frusztrál, jelenleg úgy érzem, levetkőzni sem mernék. Nem éltem, és most sem élek lusta életet, mindig sportoltam, egyszerűen ilyen volt már fiatal tinédzser koromban is. Szóval a kérdés az lenne, mi a francot tudnék vele kezdeni terhesség alatt? Rubint Réka tornáit csinálom, ez most szinten tartásnak tökéletes, azonban én szeretnék valami változást is látni, miután megszültem pedig komolyabban edzeni. Építő jellegű válaszokat szeretnék olvasni, esetleg konkrét edzéstervet kapni. Köszönöm annak, aki elolvasta.

2016. jún. 7. 18:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Terhesség alatt semmit!

Sima torna semmit nem ér, nagy súlyos edzésnek meg nem terhesen kellene hozzáfogni!

2016. jún. 7. 18:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Terhesen semmilyen megterhelő dolgot nem szabad csinálni,a súlyzós edzés pedig maga a megterhelés, arra figyelj, hogy a megfelelő mennyiségű teljes értékű tápanyagot bevidd.
2016. jún. 7. 19:17
 3/5 EmiEmii ***** válasza:
100%

Azzal soha nem értettem egyet, hogy terhesen semmi sport és viselkedjen az ember lánya porcelánbabaként. Aki terhesség előtt is pl. évekig keményen edzett, és nem veszélyeztetett terhes, az akár kondizhat is tovább, persze kisebb intenzitással, stb.

De aki terhesség előtt nem végzett megerőltető sportot, annak kifejezetten nem ajánlják most elkezdeni. Ahogyan Vera is írta, a kismama torna szintű dolgok nem fognak változást hozni a fenekeden.

Nyugodtan tornázz lazákat, orvosoddal meg persze konzultálj. Ne most akard megváltani a világot. Ha a lelkednek már jól esik, hogy mozogsz, az már jó lesz most.

Vágj bele komolyabban szülés után, amikor már lehet.

Gratulálok a babához amúgy!:)

2016. jún. 7. 22:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a gratulációt! Én is úgy gondolom, hogy mivel előtte is aktívan éltem, ezért nyugodtan lehet tovább sportolni, sőt... Ami nekem jó, az a babának is. :) alternatívát kerestem a popsim megedzésére, hátha lehet valahogyan, de majd szülés után. :)
2016. jún. 13. 20:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Pilatesnel nincs jobb persze en mellette heti 2x fél orat vagy egy orat bicajozok. Es szinte a régi az alakom.:-)
2017. jún. 5. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!