Ez megfelel egy tömegnövelő étrendnek?
Figyelt kérdés
17/ F vagyok 75 kg. Kiszámoltam, hogy tömegnöveléshez nekem 3025 kcal/nap van szükségem. Ezt így osztottam fel:
Fehérje 150g
Szénhidrát 450g
Zsír 70g
Túroból, ordából, szalonnából, tojásból, banánból, zabpehelyből, kenyérből nyerem ezeket a makrótápanyagokat. Megfelel ez így?
2016. aug. 4. 14:31
1/5 anonim válasza:
Ha feher kenyer akkor nem jo a szalonna se szerintem a makrokat meg neked kell tdnod
2/5 anonim válasza:
Józan vélemény: tökéletes, de kicsit sok.
Koxos testépítőguru véleménye (sztem erre vagy kiváncsi):
Túró nehezen emészthető, így csak mértékkel. Helyette egyél csirkét pl. Szalonna telített zsír, ami nem jó. Inkább egyél lenmagolajat. Kenyér csak akkor jó, ha teljes kiörlésű.
3/5 anonim válasza:
Koxos testepito guru az... Te is ertehtsz dolgokhoz nagyon. Mi legalabb egeszseesen elunk kivetel a szterkosokat de legalabb ok is egeszsegesen etkeznek nem mint te
4/5 anonim válasza:
Mindenesetre a későn kapcsoló testépítőmédiát leszámítva már mindenki tudja, hogy a telítetlen zsír nem jobb a telítetnél. Ez csak a 70 -es évek hülyesége, amikor még a tejet is csodaszerként árulták.
5/5 likebike válasza:
Ha fehér a kenyér,akkor ne arra alapozd a ch bevitelt,ha teljes kiőrlésű,akkor rendben van.Mondjuk egy-két szelet fehér kenyértől még nem fogsz meghalni,gondolom,hogy nem napi 2kg-ot eszel meg belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!