Profi testépítés. Költségek?
Figyelt kérdés
Mennyibe kerülhet nagyságrendileg fenntartani(koksz, kaja, kiegészítők stb) éves szinten egy élvonalbeli tettet? Magyar élvonal és Amerikai élvonal is érdekelne. Köszi.2016. aug. 4. 09:27
1/6 likebike válasza:
Én nem vagyok szakértője a szteroidoknak,de azt tudom,hogy egy hónapban minimum 50 ezer elmegy a koxra.Az étrend meg tőled függ:egetsz te lazacot meg marhát minden nap,bulgurral és akkor horror lesz az ár vagy ehetsz csirkét rizzsel,zabot,tojást és akkor olcsóbb lesz.Kiegészítőknél 1. a vitamin,ez elengedhetetlen.Még van a fehérje,kreatin,max szálkásításkor egy bcaa,a többi semmit nem ér.Valahogy kéne szponzort is szerezz,ha már versenyző akarsz lenni.
2/6 A kérdező kommentje:
1, Köszi nem szeretnék az lenni, csak érdekelt a dolog. Gondoltam vannak itt esetleg versenyzők vagy olyanok akik ismernek ilyeneket és tisztába vannak a kiadásokkal.
2016. aug. 4. 10:03
3/6 Cortez70 válasza:
Akik komolyan nyomják azoknak havi 100 fölött van a kox, főleg ha megy növi is. A kaja megint egy százas.
4/6 anonim válasza:
Hallottam olyat hogy vmelyik magyar bb-nek havi 350 volt csak a növi, más meg azt mondja, hogy alig megy vmi :)
5/6 Cortez70 válasza:
Növivel tényleg többszázezer csak a kox.
6/6 clint válasza:
Nekem a normál kajám 70-80 ezer havonta, és nem versenyzek, a koksz része elenyésző ugyanis jó részük keményen kereskedik vele, a külföldi utakról behozzák a jobb minőséget is, és simán futja a nyereségből.
(de van olyan híres magyar aki gyártott is)
A tápkieg meg nem kérdés, az élvonalban szponzor utján megy, de sokat ismerek akik pl nem is nagyon fogyasztanak proteinport se... Csak mondják, mert muszáj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!