Ezek a táplálékkiegészítők mennyire jók?
2016. aug. 3. 21:57
1/7 anonim válasza:
hallod... kicsit gondolkozz. mi a tápkieg? tápanyag. pl fehérje, vagy szénhidrát, ezek mind bvihetők ételből, és semmilyen előnyük nincsen a tápkiegeknek a kajával szemben, max kreatin ami ad 1 v 2 % plusszt, meg persze vitaminok, de nőni attól sem fogsz jobban, gyümölcsöt és zöldséget am is zabálni kell, csak jó az immunrendszernek. egymondattal:
nem ad hozzá semmit.
2/7 anonim válasza:
Nem neztem meg de tapkiegtol anyit varj mint a kajatol ez nem kox. Vitamin kell meg max feherje
4/7 Cortez70 válasza:
A vitamin és a fehérje jó, a többi kuka, élükön a jumboval. A gyerek meg hogy néz már ki bakker? És ezek okoskodnak, 40 kilós testsúllyal. Beszarás mi megy már.
6/7 anonim válasza:
de szájtekes pólója van! tuti ért hozzá :D:D
7/7 clint válasza:
Én szurkolok neki, hogy érje el a célját, csak az a gond, nekem az a tapasztalatom, hogy az ilyen "ezt nem szedem mert rossz az íze, ezt csak ugy vettem, de nem használom" tipusu emberek nagy része, nem éri el a célt,mert egyszerüen nem akar túl sokat tenni érte. A tápkieg cégek, pláne a scitec és a szponzoráltjai minden drága fost próbálnak rádtukmálni, csak hogy otthaggy 30ezreket alsóhangon náluk. Attack, hmb, stb egy full kezdő srácnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!