Nagy a különbség tömegelésnél?
Figyelt kérdés
Simán kisütöm zsír nélkül a csirkemellet vagy rántottként csinálom, úgy értve, hogy rántott hús :)
Túl sok zsír ? olaj ?
2016. aug. 2. 22:26
1/6 anonim válasza:
mivan?
rántotthús : olaj liszt tojás csirke
natur csirke: csirke
2/6 anonim válasza:
Papírban süsd szerintem. Ne rántott húsnak.
3/6 anonim válasza:
megfogod a csirkét, megmosod, felvágod vmekkora darabokra és berakod a serpenyőbe, kész
4/6 A kérdező kommentje:
Nem erről van szó, hogy nem tudom elkészíteni na :)) Férre értettetek.
Túl bezsírosodnék ha ezentúl rántottként enném meg ?
2016. aug. 2. 22:45
5/6 anonim válasza:
ha mindennap mekizel akkor se zsirosodsz, és ha mindennap csak rizs csirkté eszel, akkor igen.
a lényeg a mennyiség. ha tudod hogy miből készül, nyilván a tápanyag értékét és hasznosságát is tudod.
6/6 Cortez70 válasza:
Tömegeléskor belefér a rántott cucc, csak azzal számolj. Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!