Szeretnek megerosodni hogy igazi ferfi legyek en is ne ilyen nyomi, ezt a sarga kapszulat talaltam a neten ez jo? Erdemes megfogadni azokat a tanacsokat amiket ir?
Figyelt kérdés
ti is a sargakapszula szerint edzetek? illetve lehet itthon is edzeni? el lehet erni egy atlagos fizikumot itthoni edzesel is? unom mar hogy se magamat se a rokonaimat csaladomat nem tudom megvedeni ha fizikai eroszakrol van szo, bar tudom nem eleg a fizikai ero de en ugy vagyok vele elobb azt kellene elernem egy normalis eronletet 24f2016. aug. 1. 17:43
1/14 Cortez70 válasza:
Elolvashatod, az alapok benne vannak. Otthon is tudsz edzeni ha van elég eszközöd. Szerelhető egykezesek, rúd, elég tárcsa, pad.
2/14 anonim válasza:
az igazi férfi nem az izmoknál kezdődik... lsd: Berki Krisztián (és nem a tornászról beszélek)
3/14 anonim válasza:
az igazi férfi nem az izmoknál kezdődik... lsd: Berki Krisztián (és nem a tornászról beszélek)
21/L
4/14 anonim válasza:
Ahhoz kellene egy kis harcmuveszet is szarra nem mesz 50 es karral meg 200 kg os nyomasokkal ha kese van
5/14 A kérdező kommentje:
igazad van teljes mertekben de szerintem a harcmuveszet nem sokat er ha az ember gyenge, minden ilyesminek az alapja a fizikai ero sztem
2016. aug. 1. 18:19
6/14 Cortez70 válasza:
Én a testépítés részére válaszolok, ha valami nem tiszta. az, hogy kinek ki a férfi, meg ilyesmi abba nem megyek bele. Ha valami nem tiszta az edzésről, kajáról, akkor kérdezz.
7/14 A kérdező kommentje:
koszonom, en azt olvastam hogy kezdesnek heti 3 edzes eleg ugy hogy mindenhova edzek, nekem viszont apam regen azt mondta mindennap edzeni kell de lehet hulyeseget mondott ezek szerint, akkor szerinted is eleg heti 3 edzes Cortez? kajarol meg annyit azt eszem amit epp itthon foznek nincs lehetosegem mast enni sajnos nem vagyok annyira penzes hogy kulon magamra fözzek
2016. aug. 1. 18:37
8/14 Cortez70 válasza:
Heti 3 teljes testes edzéssel kezdj. Kb 6-8 hétig nyomjad, majd válthatsz akár osztottra is. A kaja fontos lenne, legyen meg a kb 2g xttkg fehérje naponta, de minimum az 1.5g. És annyi kalória szénhidrátból és zsírból, hogy tudj izmosodni.
9/14 A kérdező kommentje:
ertem koszi a valaszt, a kajat valahogy megprobalom megoldani hogy jo legyen
2016. aug. 1. 18:55
10/14 anonim válasza:
Ha választanod kellene az izmos test és a jó bunyós tudás között, akkor minden értelmes ember a kettőt együtt választja, logikus.
A Sárga Kapszula jó kezdet és amilyen állapotban vannak az átlagemberek, otthoni edzéssel még átlagon felüli is lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!