Hogyan kezdjem?
Üdv, tanácsokra lenne szükségem, ha nem túl nagy kérés.
Tehát az a helyzet,hogy az utóbbi időben felszedtem magamra néhány nagyonnagyon felesleges kilót,és elhatároztam magam, hogy ezeket leadom, és építek némi izmot a helyére :D
Szerintetek hogy lenne lehetséges egyszerre izmot is építeni, és fogyni is? lehet hogy hülyeségeket kérdezek, de eléggé kezdő vagyok :D
Azt hallottam hogy a legjobb zsírégető sport a futás...
Ha most eljárkálok esténként futni, és közben kondizok is, nem fog az egyik, a másiknak a rovására menni?
Vagy nemis tudom, nagyon tanácstalan vagyok... esetleg ha valakinek van bármi kezdő tippje, megosztaná velem? :D
Futas a szivnek kell nem a zsirnak
Olvasd el sarga kapszula
Diétára van szükséged. Menjen 1,5-2g/ttkg fehérje, kb 2g/ttkg szénhidrát és 0,5-1g/ttkg zsír a zsírmentes tömegedhez viszonyítva. Kalória-fehérje-CH-zsír táblázatból könnyen ki tudod számolni az ételek szükséges mennyiségét, minőségét, konyhai mérlegen pedig mindent nyersen(sütés-főzés előtt) mérj. Ez az alapja a fogyásnak és az izomépítésnek egyaránt.
Mehet a konditermi edzés futás mellett nyugodtan, már ha a futás alatt nyugodt kocogást értesz, mert akkor levezetőnek is tökéletes. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!