Totál kezdőnek (botsáska alkat) valaki összetudna-e állítani egy komplett tömegnövelő edzéstervet?
lehetsz szálkás és vékony és lehetsz izmos állat, tökmindegy, verekedni tudni kell
ha gyúrsz és abbahagyod az edzést, akkor fogsz nevetségesen kinézni ha az étrended ledegradálod a fszba
Mert:
- Nem fog "pár hónap múlva nevetségesen kinézni" attól, hogy abbahgyja a gyúrást.
- Továbbá kit érdekel, hogy ki hogyan verne be a másiknak egyet? A srác izmosabb akar lenni, nem bunyózni akar...
1. láttam már rá példát.
2. leírtam az alternatívát, nem hiszem, hogy ezért le kéne idiótázni.
- Ha láttál rá példát annak más volt az oka
- Mivan?! Testépítésről van szó, totálisan senkit nem érdekel a bunyó semmilyen szinten. Se minket sem a kérdezőt. Akkor mire írtál alternatívát?
ne kötözködjetek a 14-essel, mert ő az utcán nőtt fel.
És aki kiakasztja, annak beakaszt!
Nem én kezdtem el emlegetni Lesnart, meg Overeemet.
A srácnak a béka segge alatt van az önbizalma. Erre adtam alternatívát, hogy nem csak az ez egy lehetőség van, hogy rohan a konditerembe, és emelget, meg issza, eszi a műanyag isten tudja miket, hogy tömeget növeljen.
Elmehet úszni, futni, gyalogtúrázni, attól is meg fog edződni, sokkal jobb lesz az állóképessége, bár a strandon lehet, hogy tényleg nem fog úgy tetszeni a 12 éves kislányoknak, mint egy kigyúrt fazon.
Amúgy meg nem az utcán nőttem föl, de sajnos van gyakorlatom az utcai / kocsmai bunyóban. Általában nem azok a veszélyes fazonok, akik annak tűnnek. Aki kicsit is otthon van az éjszakai életben az többé-kevésbé tudja ezt. Bár tudom, hogy az ide írogatók 99 százalékának pizsi fellőve, ha köpött a maci. Részemről ennyi. Vita lezárva.
Kutyát nem érdekel a sanyarú sorsod.
A srác meg edzeni akar, nem kocogni,ne te döntsd el mire vagyok.
Műanyag, wtf ember, veled komoly bajok vannak...
Egyáltalán nem sanyarú a sorsom.
A futás, úszás, kerékpározás nem lehet edzés? Csak a konditeremben lehet edzeni?
Van néhány testépítő ismerősöm, látom, miket fogyasztanak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!