Melyik a legjobb debreceni férfi fitness ár / érték arányban?
Figyelt kérdés
Nagyon vékony srác vagyok, 26 éves, elhatároztam, hogy kezdek valamit magammal. Szeretnék személyi edzőt is, mert abszolút nincs kivel elmenjek, másokat meg nem szeretnék feltartani. Előny lenne, ha elhelyezkedés a fórumhoz közel lenne (arrafelé van a munkahelyem)2016. júl. 26. 21:13
1/1 anonim válasza:
A Pláza new york fitnessben azt mondják több képet csinálnak magukról mit edzenek, az árát nem tudom, A chili fitness 6000 ft al elég jó, szauna is van(mondjuk szaunázni nem kéne ha hízni akarsz), a segner fitness is jó, valamivel kisebb a chilinél, de jól lehet edzeni 7000ft úgy emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!