Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Chips tömegnövelésnél?

Chips tömegnövelésnél?

Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne hogy tulajdonképpen mi a baj a chipsel? Krumpliból van, az nem jó? Vagy az a baj hogy olajban sütik meg? Nem arra gondoltam hogy ebből fedezem az egész napi ch bevitelem, de heti egyszer kétszer belefér? Ja és nem trollkérdés, kezdő kíváncsiság
2016. júl. 24. 13:52
 1/7 anonim ***** válasza:

heti szószerint 1x vagy 2x belefér.

ha nem érted mi a baj vele nézzed meg a makró és kalóriatartalmát, majd az összetevőket.

2016. júl. 24. 13:57
 2/7 anonim ***** válasza:
jaa és persze az sem mindegy hogy 250 vagy 80 grammos csipszet eszel :D
2016. júl. 24. 14:00
 3/7 anonim ***** válasza:
hétvégi 1zacskó chips + zöld monster van nekem:) meg néha pizza vagy hambi:) szerintem bőven belefér, az a lényeg,hogy ne váljon szokássá
2016. júl. 24. 14:02
 4/7 Cortez70 ***** válasza:
Sok zsír, sok só, sok adalékanyag. Totál más ha te sütöd meg fa szán tepsiben a krumplit egy vödör olaj nélkül.
2016. júl. 24. 14:03
 5/7 anonim ***** válasza:

persze, sőt, én olyat szoktam hogy édesburgonyát nagyon vékony csikokra vágom, és sütőbe berakom, és kész. 0 olaj 0 cukor 0 adalékanyag 0 tartósitószer, mellé meg paradocsmszószból meg füszerből csinálok mártást.

"ennyi" :D

2016. júl. 24. 14:23
 6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek :)
2016. júl. 24. 14:52
 7/7 anonim ***** válasza:
43%
Ipari mennyiségben gyakorlatilag olajban áztatják, pálmaolajban ráadásul. Otthon magadnak csinálva nagyon finomakat lehet,ami belefér.
2016. júl. 24. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!