Chips tömegnövelésnél?
Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne hogy tulajdonképpen mi a baj a chipsel? Krumpliból van, az nem jó? Vagy az a baj hogy olajban sütik meg? Nem arra gondoltam hogy ebből fedezem az egész napi ch bevitelem, de heti egyszer kétszer belefér? Ja és nem trollkérdés, kezdő kíváncsiság2016. júl. 24. 13:52
1/7 anonim válasza:
heti szószerint 1x vagy 2x belefér.
ha nem érted mi a baj vele nézzed meg a makró és kalóriatartalmát, majd az összetevőket.
2/7 anonim válasza:
jaa és persze az sem mindegy hogy 250 vagy 80 grammos csipszet eszel :D
3/7 anonim válasza:
hétvégi 1zacskó chips + zöld monster van nekem:) meg néha pizza vagy hambi:) szerintem bőven belefér, az a lényeg,hogy ne váljon szokássá
4/7 Cortez70 válasza:
Sok zsír, sok só, sok adalékanyag. Totál más ha te sütöd meg fa szán tepsiben a krumplit egy vödör olaj nélkül.
5/7 anonim válasza:
persze, sőt, én olyat szoktam hogy édesburgonyát nagyon vékony csikokra vágom, és sütőbe berakom, és kész. 0 olaj 0 cukor 0 adalékanyag 0 tartósitószer, mellé meg paradocsmszószból meg füszerből csinálok mártást.
"ennyi" :D
6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek :)
2016. júl. 24. 14:52
7/7 anonim válasza:
Ipari mennyiségben gyakorlatilag olajban áztatják, pálmaolajban ráadásul. Otthon magadnak csinálva nagyon finomakat lehet,ami belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!