Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szeretnék elkezdedi edzeni,...

Kecskeszárny kérdése:

Szeretnék elkezdedi edzeni, mindenre! De hogyan kezdjem el? Minden nap edzenék. De csak itthon tudok mert kis faluba lakom.13/L

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy kezdjek el edzeni. Minden nap mennyit csináljak mit. Valaki mondjuk aki ebbe "otthon van:D" leírná nekem hogy ez hogy működik? Hogy csináljam? Fehérjét iyak vagy valami? Szeretnék izmosodni (kicsit), nem szeretném nagyon kigyúrni magam, csak hogy azért legyen kis kockahas, jó fenék, kis izom:) Előre köszönöm a válaszokat!:)

#edzés #kockahas #edzés itthon ##hogykezdjekeledzeni ##jófenék ##itthoniedzés ##hogykezdjemel ##hányszor
2016. júl. 23. 18:34
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Jaaaj most mindenki egymást szídja:c

Köszönöm a válaszokat:D Hát ez a 6 utáni evés nagyon nem fog menni:D sokáig fent vagyok mindig:D és éjjel is ram jön, hogy éhes vagyok. És akkor eszek mindent:D egyébként nem vagyok duci meg semmi ilyesmi. Teljesen normális alakom van:D 44-45 kg vagyok:D 157cm. Régen volt letöltve a telefonomra egy app. De az csak hasra volt.. és én nem sak hasra akarok:D na értitek:D köszi:33

2016. júl. 23. 20:41
 12/16 A kérdező kommentje:
Ja amúgy 14 éves vagyok, nem mintha sokat számítana az az egy év:D csak elírtam:D írta valamelyikőtök hogy jobb hogy faluba lakok mert nem veszélyes a futás pl:D csak olyan kicsi hogy az egész falu úgy 1 km összesen:DD na mindegy:D futni attól még tudok. Meg szoktam is egyébként:D neten kerestem edzésterveket de nem nagyon találtam:D pedig nekem kell egy edzésterv, ahol mondjuk le van írva melyik nap mennyit, meddig, mit csináljak. És akkor biztos megcsinálom. Tesi órák nagyon kemébyek voltak, onnan is tudnék ilyeneket..de már csak kevésre emlékszem:/ most megyek középiskolába:D és jaa. Köszönök mindent mégegyszer. Íhattok még:DD
2016. júl. 23. 20:52
 13/16 anonim ***** válasza:

Mondtam sargakapszula

Van benne edzesterv dieta tomegeles

Egyeb tanacsok

A bagolykodast meg hanyagold mert ha edzel faradt leszel az izomnak pihenni kell amit ejjel tud igazan a masik meg olyankor zabalsz

2016. júl. 23. 20:59
 14/16 anonim ***** válasza:

2-es rosszul tudod a dolgokat:) de nembaj, 15évesen nem sokan vannak tisztában ezekkel

de gondolj bele, ha egésznap zabálok és beviszek 10ezer kalóriát a 70kilómhoz, de este 6 után már nem eszek, akkor attól mivel lesz jobb?:) ehhez még jártasnak se kell lenni a témában csak kis gondolkodás vagymi

2016. júl. 23. 21:24
 15/16 gumacsek ***** válasza:
De az instagramos hestegek##### fontosak
2016. júl. 24. 01:02
 16/16 anonim ***** válasza:

vegyél gumiszalagot, edzőkötelet

https://www.youtube.com/user/hunbars

2016. júl. 24. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!