Szeretnék elkezdedi edzeni, mindenre! De hogyan kezdjem el? Minden nap edzenék. De csak itthon tudok mert kis faluba lakom.13/L
Jaaaj most mindenki egymást szídja:c
Köszönöm a válaszokat:D Hát ez a 6 utáni evés nagyon nem fog menni:D sokáig fent vagyok mindig:D és éjjel is ram jön, hogy éhes vagyok. És akkor eszek mindent:D egyébként nem vagyok duci meg semmi ilyesmi. Teljesen normális alakom van:D 44-45 kg vagyok:D 157cm. Régen volt letöltve a telefonomra egy app. De az csak hasra volt.. és én nem sak hasra akarok:D na értitek:D köszi:33
Mondtam sargakapszula
Van benne edzesterv dieta tomegeles
Egyeb tanacsok
A bagolykodast meg hanyagold mert ha edzel faradt leszel az izomnak pihenni kell amit ejjel tud igazan a masik meg olyankor zabalsz
2-es rosszul tudod a dolgokat:) de nembaj, 15évesen nem sokan vannak tisztában ezekkel
de gondolj bele, ha egésznap zabálok és beviszek 10ezer kalóriát a 70kilómhoz, de este 6 után már nem eszek, akkor attól mivel lesz jobb?:) ehhez még jártasnak se kell lenni a témában csak kis gondolkodás vagymi
vegyél gumiszalagot, edzőkötelet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!