Miért ilyen kevés a testsúlyom?
Figyelt kérdés
Nincs olyan rossz formám.40-41-es felkarom van.Talán a lábam a legizmosabb.A hátam,a vállam,a csuklyám is rendben van.Kicsit a mellem van lemaradva.Szálkás sem vagyok.Ha megfeszítem a hasam,még látszódnak a kockák.De így is alig vagyok 70 kiló.Többnek nézek ki.Sokan meglepődnek,anikor megmondom,hogy csak 70 vagyok.Miért ilyen kicsi a testsúlyom?2016. júl. 23. 12:20
11/15 Cortez70 válasza:
Nem tudjuk mennyire vagy zsíros. Nincs kép.
12/15 anonim válasza:
Nyilván nem érted még el a naturál maxodat. Eddz tovább. Ez nem egyértelmű?
Hogy mennyinek nézel ki és mennyi vagy... Így oszlik el rajtad vagy így tudnak tippelni az ismerőseid, ez nem számít.
13/15 A kérdező kommentje:
Suliban 17%-ot mértek.Ha lepucolnám egy 13-14-re,mennyi lennék?
2016. júl. 23. 17:34
14/15 A kérdező kommentje:
Amikor 65 kiló voltam,akkor néztek 70-nek
2016. júl. 23. 17:35
15/15 Cortez70 válasza:
De nem mindegy, hogy mennyi kg vagy, ha többnek nézel ki? Nem állít senki mérlegre. Túlaggódod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!