Felgyorsítaná-e a tömegelést?
Figyelt kérdés
Nagyon nehezen hízok, arra gondoltam h éjjel is ennék 3 óránként. Gondolok pl. 1 banánra, vagy 1 darab húsra (csirke, karaj) Lenne értelme?2016. júl. 23. 12:06
3/15 A kérdező kommentje:
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__7964..
Itt tegnap leirtam mindent részletesen. Én vagyok a kérdező
2016. júl. 23. 12:09
6/15 A kérdező kommentje:
Az a baj velem, hogy alapvetően nem vagyok egy nagy köret fan, tehát ilyenek h krumpli, tészta, rízs amikor még nem edzettem, a húshoz mindig csak pár kanállal ettem. Most elég nagy szenvedés 300g-ot is letolni 1 nap, nem hogyha még többet kéne. Ezért egészitem ki pizzával, hambival, sőt még gyros pita tésztát is szoktam enni magába 2-3-at
2016. júl. 23. 12:15
7/15 anonim válasza:
Amugymeg nem szabad siettetni. Max havi 1/0,5kilo es akkor nem zsirosodsz csak minimalisan. Ha tul sokat eszel akkor bezsirosodsz
8/15 anonim válasza:
Megoldas:veszel fehrjet es osszekevered zablisztel. Annyial h kijojjon a megfelelo ch es megiszod. Kesz
9/15 anonim válasza:
Ha rosszul akarsz aludni, egyél éjjel is! Amúgy ha zsírt is akarsz, miért nem eszel zsírt?
10/15 A kérdező kommentje:
hol tudok venni??
2016. júl. 23. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!