Neked mennyivel megy a vállból nyomás?
Sziasztok
Nektek mennyivel megy a vállból nyomás kézisúlyzóval ?
Mióta edzesz és hány kg vagy ?
Én igaz, hogy kezdő vagyok még, 1 éve edzek, 70 kg vagyok és 30 kg-al tudok nyomni 6 ismétlés erejéig, úgy hogy egészen jól leengedem, nem csak vízszintesig és nyomom, teljes mozgástartományban..
Viszont sok embert nem látok nagy súlyokkal dolgozni ? Gyenge vállak ?
Nem nyomok egykezesekkel vállból, én már akkor is tudtam edzeni amikor elkezdtem, tehát nekem jó állapotban vannak a vállaim így tudok nyak mögött nyomni kétkezes súlyzóval.
Nyak mögött kétkezes súlyzóval pedig annyival tudok nyomni, mint amennyivel a pudingok fekvenyomnak: 95-105 kiló között, általában piramisba 6 sorozatot és a negyedik a "piramis csúcsa".
3 és fél éve edzem, 93 kiló vagyok jelenleg.
" 3 hete edzek"
Na most mennyi ideje?
Én 8 éve edzek és csak egyszer nyomtam egykezesekkel vállból, azóta úgy becéznek, hogy focilabda vállú acélkemény srác.
140 kilóval nyomok nyak mögött kétkezessel.
101 kiló vagyok wc-zés előtt.
Nagy súlyok = csak nekem mennek, 4 évig súlyemeléssel foglalkoztam, szóval túl sok előnyöm van a mezei testépítőkhöz képest.
Nem rég óta edzek (4 hónapja kb.), 20 kilóval nyomok vállból fejenként.
49 kiló vagyok ruhában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!