Ukrán patikába milyen szteroidok kaphatóak?
Figyelt kérdés
Omnan és propin kívűl, nyelvet nem beszélem így a patikust nem tudom megkérdezni2016. júl. 22. 00:49
11/19 anonim válasza:
mennyi 10 mili ena vagy cyp? csak hogy mennyire olcsó
12/19 anonim válasza:
Nem vagom ilyen teren az arakat mert ilyenekkel meg nem volt dolgom .
13/19 anonim válasza:
mondhatsz metát is vagy hgh-t is, mindegy
14/19 A kérdező kommentje:
Nem kell beszélni a nyelvet pl a testosteron propionatot minden nyelven úgy mondjak, de ott másképp mennek a dolgok mint magyarba
2016. júl. 22. 14:16
15/19 anonim válasza:
Írtam, hogy nem tudom az árakat ilyen téren, mert nem volt még szteroidokkal dolgom..
16/19 anonim válasza:
Haver lehet hogy LEGÁLIS dolgokat könnyen olcsón szerzel be, de illegálisakkal nem olyan egyszerű, hivatalos úton nem hiszem hogy illegális dolgokat árulnának, és egy városközpont mellett lévő patika elég hivatalos
17/19 anonim válasza:
nálunk 10 mili propi átlag feketepiaci ára 7-10e forint.
szerintem igy is elég olcsó, ha csak sima tesztó kúrát akarsz, főleg enával, 10 mili 6-10e között mozog...
18/19 anonim válasza:
A farmak propi 50mg/ml 6-700 körül van ampullánként.
Ha jó helyről és jót veszel ug-be, akkor pedig 100mg/ml van 7-800 körül. Ha csak 60mg van benne, már nem éri meg a patikai.
19/19 anonim válasza:
Nagyon jók vannak. Pripjatba van a gyár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!