Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez a testalkatot elehet erni...

Ez a testalkatot elehet erni szteroidok nelkul?

2016. márc. 31. 18:39
 1/9 Cortez70 ***** válasza:
Nem. Ezzel a szárazsággal nem lesznek naturálban ilyen kerek, telt izmaid.
2016. márc. 31. 18:43
 2/9 A kérdező kommentje:
:( Kár,pedig azt hittem hogy nem szed szteroidokat,legalabbis ezt mondta.
2016. márc. 31. 18:47
 3/9 Cortez70 ***** válasza:
Sokan mondják ezt. :)
2016. márc. 31. 18:50
 4/9 A kérdező kommentje:
De ez nem káros neki?.Marmint kigyogyult a rakbol,igy feltornazta magat,es lathatoan egeszsegesnek tunik.
2016. márc. 31. 18:53
 5/9 anonim ***** válasza:
de, káros, mint minden más, ő választja
2016. márc. 31. 18:57
 6/9 Cortez70 ***** válasza:
100%
Hosszabb távon és/vagy szar cuccal, nagy dózisban eléggé káros. Ésszel csinálva kevésbé káros. De ez egyénfüggő is, hogy kinek mennyit és mennyi ideig tolerál a szervezete.
2016. márc. 31. 18:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Én ezt a Zeiler gyereket se értem. Látam egy videóját, ahol 30 percen keresztül magyarázta, hogy ő lifetime naturál és az volt a durva, hogy olyan őszintén adta elő, egyszerűen látszott a fejen, hogy saját maga is elhiszi amit mond. Ez rohadt ijesztő szerintem. Lehet én vagyok a köcsög, de képtelen vagyok elhinni, hogy valaki ekkora genetikai csodalény legyem, hogy ezt hozza naturálban. Tehát az egyetlem logikus magyarázat, hogy hazudik. Ha pedig valaki ennyire meggyőzően tud hazudni az már kvázi elmebegeg szint, de mindenesetre ijesztő.
2016. márc. 31. 20:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Én elhiszem, hogy a fények, a filterezés a bedurranás , meg minden, de ezt gyerekek, hogy az istenbe lehetne már naturálban hozni: [link]
2016. márc. 31. 20:10
 9/9 Cortez70 ***** válasza:
Sehogy nem lehet hozni naturálban.
2016. márc. 31. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!