Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez mitől lehet, valamint nem...

Ez mitől lehet, valamint nem diétázom és úgy járok kondizni, napi kb 120-30 g szénhidrátot eszem (160cm vagyok és most 58 kg)? 19/L

Figyelt kérdés
Lassan 1 hónapja járok kondizni és 3kg-ot "híztam" (tehát amikor elkezdtem 55 kg voltam most vagyok 58 kg). Szálkásodni szeretnék.

2016. júl. 21. 11:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Lejjeb kell vinni a ch-t
2016. júl. 21. 12:12
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi a választ, és kb mennyire 110?
2016. júl. 21. 15:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha nem vizesedtél be hirtelen s jó a mérleg (persze ez nem azt jelenti, hogy pontos, mert egy személymérleg sose az, de a testsúly is ingadozik), akkor nagyon sok a kalória, most azzal, hogy 10-20 gramm ch-t kiiktatsz, nem érsz semmit. Viszont nem ajánlom a koplalást, inkább mozogj többet. Illetve első körben várhatsz még egy hónapot, hogy megtudd, tényleg hízol-e. Illetve... Mi a többi makród? Magasságod?
2016. júl. 21. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!