Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan szedjek fel pár kilót...

Jaciger kérdése:

Hogyan szedjek fel pár kilót és izmokat?

Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok 174 cm és 52 kg , szeretnék felszedni pár kilót és izmokat is. hogyan tudnék a leggyorsabban? válaszokat előre is köszi

2016. júl. 21. 01:32
 1/7 anonim ***** válasza:

gondolom izmokból akarsz kilókat felszedni

leggyorsabb módja: konditermes edzés, lassú tömegeléssel. ha nem tudod mik ezek akkor nézz utána.

2016. júl. 21. 08:31
 2/7 anonim ***** válasza:
18%

15 éves vagy, így amit írok, rád nem annyira vonatkozik, de 28 évesen és 5 kg-os (max 10 kg., min. 3 kg) kézi súlyzókkal és teljesen normális étrenddel 8-9 hónap alatt vettem fel 8-9 kg-ot a felsőtestemre (heti 3, max. 4 gyakorlattal, otthon).

A te izomzatod és ami még fontosabb a csontjaid is növekednek, fejlődnek, így szerintem a súlyzós edzés helyett az aktív testmozgás, sport előnyösebb lehet, sőt, ebben a korban a súlyzózás nem biztos, hogy jó ötlet. Kérdezd meg az iskolaorvosodat, ő biztosan segít, mit csinálj!

2016. júl. 21. 08:40
 3/7 anonim ***** válasza:
52%
a kettes válaszoló csak egy troll, ne hallgass rá.
2016. júl. 21. 08:42
 4/7 anonim ***** válasza:
edz, egyél, pihenj.
2016. júl. 21. 11:13
 5/7 likebike ***** válasza:
65%

A 2-es biztos egy orvostanhallgató,ne hallgass rá.

Nyugodtan edzhetsz nagyobb súlyokkal is,csak tudd a határaidat.Annyi,hogy ne próbálj egyismétléses maxokat,majd ráérsz később.Egyél rendesen,pihenj eleget,eddz keményen és fejlődni fogsz.Remélem,nem csak a strandra akarsz izmokat,mert akkor bele se kezdj,csak pénzkidobás lenne.Ha komolyan gondolod,akkor jó,de egy jó forma évek munkája.

2016. júl. 21. 11:30
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

lol a kettes :D

icf5x5 és tömegnövelő étrend(vitamint kell venni csak,azon kivűl kajálni kell)

2016. júl. 21. 14:25
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

5. "likebike": Nem, nem vagyok orvostanhallgató (bár az lennék), sem sportoló, azt írtam le, amit csináltam, csinálok. Nekem havonta sikerült 1 kg izmot felszedni átlagosan, de ennek a felépülése sem lineáris volt, mivel az elején kisebb súlyokkal kezdtem (viszont, már a 2. héten éreztem különbséget az izmaim feszességében, ami motiváló volt!).

Nyilván az utolsó által említett komoly és szigorúan betartott, kitartóan végzett edzéstervvel az általam említettnél sokkal jobb eredményeket tudsz majd elérni.

Én bevallom, írtam magamnak egy nagy lista edzéstervet, de nem tudtam tartani, egyszerűen nem volt annyi időm és türelmem. A kezdeti eredményeken fellelkesedve én is gondolkodom egy komolyabb edzésterven.

Hatos.: Vitamint minek, ha teljes, kiegyensúlyozott étrendet tart valaki? Minek támogatni a vitamin bizniszt, rettentő drágák a vitaminkészítmények! Akkor ajánlott, ha beteg vagy, ill. valamiért nem tudsz kiegyensúlyozottan táplálkozni!

Remélem étrend kiegészítőket senki sem akar szedni!

3.: Nem vagyok troll, ezt kikérem magamnak!

2016. júl. 21. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!