Szerintetek mennyi a testzsírszázalékom?
Figyelt kérdés
1,5 éve edzek, csak sárga jumbot és multivitamint szedek, edzés után pedig egy adag Scitec 100% whey, a piros dobozos, Bioteches shakerből.
Szóval?
2016. júl. 20. 18:07
1/18 anonim válasza:
Ez nagyon szar komolyan, idot pocsekolsz csak amíg a kerdest kiirod
2/18 anonim válasza:
nem tudjuk, kéne hozzá kép rólad.
3/18 A kérdező kommentje:
Ja még a kérdés annyi lenne, hogy danabol mellé mehet kreatin? Nem vágja a vesét tönkre?
2016. júl. 20. 18:15
4/18 likebike válasza:
Szegény trollok,a lelküket csak ez nyugtatja meg.
5/18 A kérdező kommentje:
Itt van még egy. Ezt tegnap lőttem tesommal lábazás után.
2016. júl. 20. 18:17
7/18 A kérdező kommentje:
Mutass jobbat...
2016. júl. 20. 18:19
8/18 anonim válasza:
Figyelj, nem leszel izmosabb attol, hogy masrol kepeket kuldozgetsz.Dagadt pocsodet vered masra, ide irogatsz sz*r troll kerdeseket. Helyette edzessel torodnel ennyit, mert szerintem nincs meg 35-os karod se.(Pedig az is kicsi)
9/18 A kérdező kommentje:
40-es a karom, csak a tzs-t nem tudom mennyi lehet, azért írtam ki a kérdést. Láthatod, hogy alig van rajtam zsír, akkor nem dagadt a pötsöm..
2016. júl. 20. 18:44
10/18 anonim válasza:
40es a karod, remélem a hosszát mérted le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!