Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyire kell szigorúan venni...

Mennyire kell szigorúan venni az étrendet?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok és gyúrni járok fél éve körülbelül.65kiló körül vagyok és szeretnék egy kis súlyt még felszedni.Reggel és edzés után iszom a proteinport.Edzés előtt és utána pedig kreatin monohidrátot.Reggelre a müzlvivel ugye a protein,ebédre majdnem mindennap rizs es csirkemell,este amikor tudok tojásos kaják.Nasinak próbálok minél többször sonkás szendvicset enni molke kenyérrel.Nos,azért szeretnék finomabb,nem annyira egézséges kajákat is enni.Mennyire fér belel,illetve mennyi adagot,hányszor ehetek belőlük a héten?Valakinek esetleg plusz ötlet,mit ehetek még és mi segít a tömegnövelésben? :)KEZDŐ VAGYOK MÉG!

Előre is köszönöm.

2016. júl. 19. 09:52
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja, és 176cm vagyok ha ez segít.
2016. júl. 19. 09:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Azegeszeges kajat is meglehet csinalni finomra -.-"

Amugymeg kiszamolt kaja kell

2016. júl. 19. 09:54
 3/4 Cortez70 ***** válasza:
100%
Az elején szar kajával is fejlődsz egy szintig. De az lófütyi szint.
2016. júl. 19. 10:02
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Egyél finom, egészséges, a céljaidnak megfelelő ételt, az a legjobb. Nem kell csirkerizsen élni, bár az is lazán lehet finom.

Emberfüggő, ki mennyire kajálhat félre, illetve van, amikor a fejlődésedet jelenleg nem befolyásolja, de az egészségednek nem tesz jót.

Olykor persze kilenghetsz, de ha már azon gondolkodsz, hogy heti hány adag, az rossz irány. Tanulj meg inkább finomakat főzni az étrendeden belül.

2016. júl. 19. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!