Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Már két hete járok kondiba,...

Már két hete járok kondiba, de nem érzek semmi fejlődést. Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Már volt pár órám személyi edzővel, vele se volt izomlázam, pedig halálra dolgoztatom az izmaim. Kb bicepsezés után egy szívószálat nem emelnék fel, mert annyira kimerült, másnap meg úgyvkelek mintha semmi sem történt volna. Szóval szerintetek nagyobb súllyal amennyit tudok 4-es setben vagy kisebbel ammennyit tudok ua. 4-es setben? Nagy motiváció volt mindigis az izomláz számomra, mert akkor éreztem magam jól. Ui.: Vádlira sikerült csak a jó izomláz
2016. júl. 18. 23:07
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
De oké megfogadom es nem izomlazra megyek... csak normalisan kene elmagyarazni a dgokat
2016. júl. 18. 23:27
 12/20 anonim ***** válasza:
78%

[link]

2 év edzés alatt összesen kb 2x volt izomláz a bicepszembe. tuti igazad van (Y)

2016. júl. 18. 23:29
 13/20 A kérdező kommentje:
Etrendet meddig kell tolni?
2016. júl. 18. 23:31
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Tolni a talicskát kell, attól izomlázad is lesz.
2016. júl. 18. 23:39
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
mindig kéne étrendet tolni. eléggé alap dolog a fejlődéshez.
2016. júl. 18. 23:40
 16/20 A kérdező kommentje:
Koszi a segitseged.. irok pricatba majf ha lesz meg valami panaszom, gondolom visszairsz
2016. júl. 18. 23:49
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, mi volt a probléma Herold válaszával? Mellesleg azért 51%os mert itt a gyk-n szinte sport lett már a lepontozásából ahogy látom.
2016. júl. 18. 23:49
 18/20 A kérdező kommentje:
Tobbieknek is koszi
2016. júl. 18. 23:50
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Már a két hét is humoros volt, de még étrended sincs... Sokat fogsz még csalódni így...

Oké, kezdő kis nokedliként pozitív az izomláz, nekem is tetszik, hogy érzem, végre megmozdultam inaktív évek után... De inkább a súlyokon emelés mutatja számomra, hogy valami történik, ha más nem, az agy-izom kapcsolat fejlődik s a lelkierőm nő :D A nagyobb izomláz azt szokta jelenteni, hogy átkozottul nem terheltem egy izmot az utóbbi időben, de hopp, most igen... Ami nem dicsőség, főleg, hogy bébisúlyokkal vagy csepp futással érem el. Nem az izomláz számít.

Bicepszezés után én is nehezen emelem a poharat, az humoros. Ez még nem jelenti azt, hogy nem rekedek meg egy időre egy bébisúlyon.

A megfelelő súlyt használd, ne túl kicsit, ne túl nagyot, ez világos.

2016. júl. 18. 23:52
 20/20 Cortez70 ***** válasza:
100%
Két hét az nokedli, még edzeni sem tanultál meg töki. Mit vártál, hogy Lazar Angelov leszel ennyi idő alatt. Ne legyél idióta! Izomláz meg nem kell, nem feltétele a fejlődésnek. Kis hulye vagy aki edz két hete, de beugat a tapasztaltaknak.
2016. júl. 19. 05:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!