Már két hete járok kondiba, de nem érzek semmi fejlődést. Mit kéne tennem?
ja és izomláz:
zomlááááááz!
A világ legjobb érzése úgy felkelni reggel,hogy fájnak az izmaid,amiket előző nap edzettél,vagy akár több napja.
Egy jó visszaigazolás arról,hogy az adott izmot a teremben megmozgattad.
Egy bizonyíték arra,hogy felszaporodott a tejsav az izmokban,és fáj.
Tehát miért jó jel ha van izomlázad ?
Azért jó ,mert biztosan tudhatod,hogy megmozgattad az izmod,és biztosan sok tejsav szabadult fel.
Ha neked ez a célod,akkor gratulálok,te is az emberek többségéhez tartozól,akiknek nem a fejlődés a fontos,hanem minden más.
Az izomláz is nem más ,mint mellékhatás.
Nagyon jó érzés,és sokszor van jelen,én nagyon szeretem,de szerencsére a fejlődést jóval előrébb helyezem.
Személyes tapasztalatom az,hogy azok a izmok nőttek meg a leggyorsabban nálam,amikben szinte sose volt izomláz🙂
Ahol volt izomlázam mindig,az a testrész az istenért sem akart megnőni.
Nagyon változó mikor lesz izomláz.
Van amikor egy nehezebb súllyal edzel életedben először,és bekövetkezik.
Van,hogy egy új gyakorlattól.
Magasabb ismétlés.
Egy kihagyás után van a legerősebb izomláza az embernek,és itt tudnék adni egy tippet azoknak,akik azt hiszik az izomláztól nőnek meg :
2 edzés közt tarts 1 hónap szünetet tesó,olyan izomlázad lesz beszarsz....
Ennél jobb izomlázad nem lehet,de nőni nem fogsz az tuti.
Még 1 tipp :
Csinálj 100 ismétlést valami kicsi súllyal,felszabadul annyi tejsav,hogy összeszarod magad másnap...
De nőni .....hagyjuk
Hagyjál ki 1 hónapot,és csinálj utána 100 ismétlést 😀 na tessék, Szuli FTZMR 979 SYSTEM .
Mivel az izomlázhoz,és a durranáshoz sem kell lemenni az edzőteremben,és nagy ellenállás sem kell ,hogy létrejöjjenek,ezért legyél szíves nem foglalkozni velük annyit.
Tanuld meg a helyes a technikát,és növeld az ellenállást,nincs más dolgod.
Lemondanék az izomlázról egy életre,ha cserébe megkapom azt,hogy 160-al nyomjak fekve 8-akat simán , kit érdekel fáj e másnap a mellem ?
Ha van izomláz,örülhetsz.
De ha nincs izomláz,ne sírjááááááá
Ne bonyolítsd ezt a sportot,és ne kerüld a munkát,meg az igazi edzést!
Nem pumpálsz,hanem nehézsúlyokkal szabályosan edzel!
Tudom,hogy sokan vagytok,akik tudományosan alátudjátok támasztani a bonyolítást,de engem ez nem érdekel,ne okoskodj az oldalamon,itt én okoskodok,ha tudsz valamit,és engem érdekel,akkor követni foglak,de ez az oldal azért van,hogy én beszéljek.
Köszönöm
értelmi fogyatékos vagy ehhez a sporthoz, sajnálom.
menj el kapálj 4 órát, attól is izomlázad lesz, de nem leszel coleman.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!