Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Már két hete járok kondiba,...

Már két hete járok kondiba, de nem érzek semmi fejlődést. Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Már volt pár órám személyi edzővel, vele se volt izomlázam, pedig halálra dolgoztatom az izmaim. Kb bicepsezés után egy szívószálat nem emelnék fel, mert annyira kimerült, másnap meg úgyvkelek mintha semmi sem történt volna. Szóval szerintetek nagyobb súllyal amennyit tudok 4-es setben vagy kisebbel ammennyit tudok ua. 4-es setben? Nagy motiváció volt mindigis az izomláz számomra, mert akkor éreztem magam jól. Ui.: Vádlira sikerült csak a jó izomláz
2016. júl. 18. 23:07
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Étrendem nincs még
 2/20 anonim ***** válasza:
vágod hogy ehhez évek kellenek?
 3/20 anonim ***** válasza:
73%

ja és izomláz:

zomlááááááz!

A világ legjobb érzése úgy felkelni reggel,hogy fájnak az izmaid,amiket előző nap edzettél,vagy akár több napja.

Egy jó visszaigazolás arról,hogy az adott izmot a teremben megmozgattad.

Egy bizonyíték arra,hogy felszaporodott a tejsav az izmokban,és fáj.

Tehát miért jó jel ha van izomlázad ?

Azért jó ,mert biztosan tudhatod,hogy megmozgattad az izmod,és biztosan sok tejsav szabadult fel.

Ha neked ez a célod,akkor gratulálok,te is az emberek többségéhez tartozól,akiknek nem a fejlődés a fontos,hanem minden más.

Az izomláz is nem más ,mint mellékhatás.

Nagyon jó érzés,és sokszor van jelen,én nagyon szeretem,de szerencsére a fejlődést jóval előrébb helyezem.

Személyes tapasztalatom az,hogy azok a izmok nőttek meg a leggyorsabban nálam,amikben szinte sose volt izomláz🙂

Ahol volt izomlázam mindig,az a testrész az istenért sem akart megnőni.

Nagyon változó mikor lesz izomláz.

Van amikor egy nehezebb súllyal edzel életedben először,és bekövetkezik.

Van,hogy egy új gyakorlattól.

Magasabb ismétlés.

Egy kihagyás után van a legerősebb izomláza az embernek,és itt tudnék adni egy tippet azoknak,akik azt hiszik az izomláztól nőnek meg :

2 edzés közt tarts 1 hónap szünetet tesó,olyan izomlázad lesz beszarsz....

Ennél jobb izomlázad nem lehet,de nőni nem fogsz az tuti.

Még 1 tipp :

Csinálj 100 ismétlést valami kicsi súllyal,felszabadul annyi tejsav,hogy összeszarod magad másnap...

De nőni .....hagyjuk

Hagyjál ki 1 hónapot,és csinálj utána 100 ismétlést 😀 na tessék, Szuli FTZMR 979 SYSTEM .

Mivel az izomlázhoz,és a durranáshoz sem kell lemenni az edzőteremben,és nagy ellenállás sem kell ,hogy létrejöjjenek,ezért legyél szíves nem foglalkozni velük annyit.

Tanuld meg a helyes a technikát,és növeld az ellenállást,nincs más dolgod.

Lemondanék az izomlázról egy életre,ha cserébe megkapom azt,hogy 160-al nyomjak fekve 8-akat simán , kit érdekel fáj e másnap a mellem ?

Ha van izomláz,örülhetsz.

De ha nincs izomláz,ne sírjááááááá

Ne bonyolítsd ezt a sportot,és ne kerüld a munkát,meg az igazi edzést!

Nem pumpálsz,hanem nehézsúlyokkal szabályosan edzel!

Tudom,hogy sokan vagytok,akik tudományosan alátudjátok támasztani a bonyolítást,de engem ez nem érdekel,ne okoskodj az oldalamon,itt én okoskodok,ha tudsz valamit,és engem érdekel,akkor követni foglak,de ez az oldal azért van,hogy én beszéljek.

Köszönöm

2016. júl. 18. 23:08
 4/20 A kérdező kommentje:
Téged vertek kiskorodban, ugye?
2016. júl. 18. 23:14
 5/20 anonim ***** válasza:
61%
ja mert irtam egy értelmes választ, inkább örülnél neki, fgt.
2016. júl. 18. 23:16
 6/20 A kérdező kommentje:
Az izomláz igazolja nekem azt, hogy jól dolgoztam. Izomláz - Haladás
2016. júl. 18. 23:16
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

értelmi fogyatékos vagy ehhez a sporthoz, sajnálom.

menj el kapálj 4 órát, attól is izomlázad lesz, de nem leszel coleman.

2016. júl. 18. 23:18
 8/20 A kérdező kommentje:
Értelmes? Annyi ...ságot szedtél össze + pesszimista vagy mint a sz.r + 51%-al elis áshatod magad+ faggot vagy te kutya. Értelmes válaszokat várnék a jövőben
2016. júl. 18. 23:19
 9/20 anonim ***** válasza:
58%
imádom mikor jön a 12 éves 40 kilós pistike aki életében nem edzett, és semmit nem tud a sportról, majd el kezd ugatni.
2016. júl. 18. 23:21
 10/20 A kérdező kommentje:
Na most szólt a 13 éves naruto harcos:D szerintem most fejezzuk be mert ahogy latom mas ember kerdeseiben is negatívkodtal
2016. júl. 18. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!