Tömegnövelés? (Többi lent)
Sziasztok! Tömegelni szeretnék és elég rossz az étvágyam. Próbáltam b vitamint, fokozza az étvágyat de nem vált be. Összeraktam magamnak tömegeléshez kellő kiegeket. Egy Jumbo és BCAA+Glutamin xpress. Amit eddig szedtem edzés mellett az One-a-Day vitamin, Super7 fehérje komplex és Big Bang. A többit próbáltam kajából bevinni. De mindíg alatta maradtam a mércének. F/18/70kg/177cm
Tudnátok adni pár tippet? Esetleg valamit kicserélni vagy valamivel kiegészíteni a kiegeim? Válaszokat előre is köszi! :)
Étvágy nélkül nem tudsz enni? "Mázlista", én éhség és étvágy teljes hiányával nem tudok szálkásítani, ha nem koncentrálok erősen. Tömegeléskor is majd úgy kell visszafogni magam, de az már menni fog, étrend kérdése.
A több zsír nem rossz ötlet, ha bírod s jó neked az. Nem kiegészítő kell, hanem evés, kísérletezz, mivel tudsz többet bevinni. Mennyire térfogatosak a szénhidrátforrásaid? Egy vizes rizsből nehezebb eleget enni, mint szárazabb formában. Illetve ha valamit már nagyon unsz, az is nehezebben megy be. Étrended s hogy mit érzel, miért nem tudsz egyszerűen többet betolni?
En is vagyok ugy h nem megy a kaja. Alami szoszt nyomok ra.vagy tesztat eszek az konnyebben megy
Vagy valami sutit megcsinalok normalis hozzavalokbol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!