Gáz ha a terembe cipő nélkül zokniban guggolok és felhúzok?
Figyelt kérdés
Futócipőben szoktam edzeni aminek ugye elég puha a talpa. Új cipőt keresgélni meg nem akarok mert nagy lábam van és nem is biztos hogy találnék olcsón. Gáz ha leveszem a cipőm ennél a két gyakorlatnál úgy nyomom?2016. júl. 14. 14:57
2/10 Klanwarrior válasza:
Nem, nem gáz.
Kathi bélát is láttam valamelyik videójában zokniban felhúzni :D
Volt, hogy én is otthon hagytam a cipőm, utánakérdeztem, hogy lehet-e zokniban edzenem, azt mondták, hogy egyáltalán nem zavarja őket, ha engem sem :D
3/10 likebike válasza:
Irónia,kérlek:D.Lehet,csak ne ejtsd a súlyt a lábadra:))
4/10 anonim válasza:
Nem az. Ha nincs megfelelő cipőd mindkettőt így érdemes csinálni, csak a guggolásnál fa magasítót a sarok alá.
5/10 anonim válasza:
Normális helyeken az edzőterem házirendjében benne van, hogy csak váltócipőben lehet edzeni...
6/10 anonim válasza:
Azért hogy ne utcai cipővel legyél bent...
7/10 anonim válasza:
Attól még a szabály nem engedi meg a cipő nélküli edzést.
8/10 anonim válasza:
Akkor sem lehet cipőben felhúzni kivéve balerinacipőben.
9/10 anonim válasza:
Nálunk szokott lenni egy pali, aki zokni nélkül edz végig, sosem szóltak érte.. Van aki zokniban. Nem hiszem,hogy gáz. Engem nem zavar.
10/10 anonim válasza:
Vegyel egy tornacipot. 1000 Ft es papirvekony a talpa. De zokniban se gaz edzeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!