Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Láttatok már valakit iskolában...

Láttatok már valakit iskolában cipő nélkül zokniban?

Figyelt kérdés
Tegnap láttam így egy gyereket, hülyének néztem de nem szóltam bele, azt csinál amit akar.

2015. márc. 13. 14:06
 1/7 anonim ***** válasza:

Csak zokniban? :D

Ha csúszásmentes.. és fáj a lába a cipőben vagy nagyon meleg csizmában van akkor oké.. de max a teremben venném le. Amúgy minden retket felszedne..

2015. márc. 13. 14:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Persze,tornaórán meg az iskola folyosón,ha valamiért ki kell menjen az öltözőbe óráról.
2015. márc. 13. 14:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Dehogy láttál... kezd melegedni az idő, jönnek a tavaly már "nagy sikert" arató mezítlábas cipős kérdések. Nem sokat kell várni a mit gondoltok a mezítlábas vászoncipőről vagy hasonló kérdésekre.
2015. márc. 13. 20:39
 4/7 anonim válasza:
Én is járkáltam már cipő nélkül az iskolában és nagyon király!!! Próbáld ki, igazából a legjobb az benne amikor hülyének néznek, te meg őket nézed hülyének és jót röhögsz magadban. :D
2015. márc. 23. 15:10
 5/7 anonim ***** válasza:
és utána mit csináltál a zokniddal? felvetted arra a mocsokra a cipődet? vagy levetted? és otthon? kidobtad vagy kimosta a mosógép?
2015. márc. 23. 21:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Miért kell mindig mindent túlagyalni... kimosta vagy kidobta. Ennyi.
2015. okt. 10. 10:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen, én már voltam, Ausztriában, nem lehet cipővel benenni bizonyos iskolákba csak zokniban vagy papucsban.
2020. máj. 4. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!