Láttatok már valakit iskolában cipő nélkül zokniban?
Figyelt kérdés
Tegnap láttam így egy gyereket, hülyének néztem de nem szóltam bele, azt csinál amit akar.2015. márc. 13. 14:06
1/7 anonim válasza:
Csak zokniban? :D
Ha csúszásmentes.. és fáj a lába a cipőben vagy nagyon meleg csizmában van akkor oké.. de max a teremben venném le. Amúgy minden retket felszedne..
2/7 anonim válasza:
Persze,tornaórán meg az iskola folyosón,ha valamiért ki kell menjen az öltözőbe óráról.
3/7 anonim válasza:
Dehogy láttál... kezd melegedni az idő, jönnek a tavaly már "nagy sikert" arató mezítlábas cipős kérdések. Nem sokat kell várni a mit gondoltok a mezítlábas vászoncipőről vagy hasonló kérdésekre.
4/7 anonim válasza:
Én is járkáltam már cipő nélkül az iskolában és nagyon király!!! Próbáld ki, igazából a legjobb az benne amikor hülyének néznek, te meg őket nézed hülyének és jót röhögsz magadban. :D
5/7 anonim válasza:
és utána mit csináltál a zokniddal? felvetted arra a mocsokra a cipődet? vagy levetted? és otthon? kidobtad vagy kimosta a mosógép?
6/7 anonim válasza:
Miért kell mindig mindent túlagyalni... kimosta vagy kidobta. Ennyi.
7/7 anonim válasza:
Igen, én már voltam, Ausztriában, nem lehet cipővel benenni bizonyos iskolákba csak zokniban vagy papucsban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!