Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a vállgyakorlatról?

Figyelt kérdés
[link]
2016. júl. 12. 00:48
 1/7 anonim ***** válasza:
95%

én minden ilyen összetett gyakorlatot hülyeségnek tartok. engem sokan nem szeretnek, mert én az egyszerü, de jól bevált ősrégi gyakorlatokra esküszöm, váll esetén ez: vállból nyomás és oldalemelés, továbbá hát edzés közben kap a hátsó delta, és fekvenyomás közben az első delta terhelést, ha ettől nem nő a vállad, az 5 kilóval való bohóckodástól sem fog.

nekem volt fél évem, amig kirpóbáltam ezeket a dolgokat, és kb semmit nem fejlődtem, utána vissza álltam arra a módszerre, amit irtam, alapgyakorlatok, nagy súly, 4-8 közötti ismétlések, nagy terhelés, és hetente emeltem a súlyt az elején, de azóta sem állt meg a fejlődés.

2016. júl. 12. 00:55
 2/7 Cortez70 ***** válasza:
96%
Baromság, nem ér szart sem. Nem kis súlyos összetett mozgássor kell, ez nem ad terhelést. Vállból nyomás + oldalemelés. Külön, nem egyszerre. Ennyi. Nem kell bonyolítani.
2016. júl. 12. 05:23
 3/7 anonim ***** válasza:
95%

Max akkor szoktam ilyenekkel bohóckodni, ha nagyon kedves időm van, és teljesen mégsem akarom a vállat kihagyni, de erre alapozni hülyeség szerintem. Alapból teljesen más súllyal edzem a váll különböző részeit. Az amivel épp megy az oldalemelés, az meg se kottyan vállból nyomásnál, stb.

Bemelegítésnek vagy " végső csapásnak " jó lehet, de ettől ne várj fejlődést.

2016. júl. 12. 09:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez csak kalimpálás súlyzókkal. Nem látom sok értelmét.
2016. júl. 12. 11:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Mi ez a szr? :D
2016. júl. 12. 13:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Buz iskodás. Az ilyen gyakorlatokat 50 kg s majmok szoktak csinalni
2016. júl. 12. 13:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Hülyeség
2016. júl. 12. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!