Kb 1 hónapja beleguggoltam 115-be 8-at és belehúztam 145-be 9-et. Ezt azóta sem sikerült megismételnem. Miért?
Figyelt kérdés
Most 110-be tudtam guggolni 7-et és a 145-be csak 6-ot bírtam húzni.Mitől eshettem így vissza?Hogy erősödjek vissza?2016. júl. 11. 20:56
1/7 anonim válasza:
eszel most rendesen? szerintem nincs megfelelő kalória én arra tippelnék
2/7 A kérdező kommentje:
Még többet is eszek.A kaja akkor sem volt rendben,most viszont megy még +100g zab reggel
2016. júl. 11. 21:12
3/7 anonim válasza:
Talán nem koncentrálsz annyira mint azon a napon. Egy idő után egyre nehezebb fejlődni. Nem csak a következő lépcsőfokot elérni, hanem a már elértet is "bebiztositani". Nekem is időnként "jókor" edzek, van erőm, rekordok születnek, valamikor meg csak szenvedés az egész, alig van erőm. Egyébként edzés előtt nekem bejön a tészta mint szénhidrátforrás. Mindegy, hogy mennyire "rossz" szénhidrát meg blabla, viszont sokkal több energiát ad az izmaimnak mint mondjuk a zab edzés előtt.
4/7 anonim válasza:
Ez azért nem nagy visszaesés, sok oka lehet. Alvás, meleg, étkezés... Én még nagyon kezdő vagyok s ha nem hagyok ki edzéseket, akkor általában jobb vagyok, mint előző alkalommal (no nem minden egyes gyakorlatban, de többségében), de azért voltam már úgy, hogy alulmúltam az előző heteimet. Az ember nincs mindig topon. Ez normális.
5/7 anonim válasza:
Az ilyen ingadozások teljesen beleférnek, nem akkora a különbség.
Nagyon sok minden összejátszhat pl. Mit ettél, mennyit aludtál, az alvásod minősége, mikor edzettél, mennyit ittál és mit, mit csináltál még aznap...stb
6/7 Cortez70 válasza:
Nem vagy elég kipihent vagy szarul kajálsz. Ezek lehetnek.
7/7 anonim válasza:
Vagy csak kvára nem azt bírja az ember 35 fokba mint hűvősebb időbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!