Valahol lehet kapni olyan halolajat, ami nem kapszulás, hanem valamilyen más módon bevehető?
Gondolok itt pezsgőtabletta, por, rágótabletta, stb.
Köszi előre is!
Kérdező, ugye tudod, hogy a halolaj sima zselatin kapszulába van, semmi "mesterséges" nincs benne.
Amúgy fogod a sima LÁGYZSELATION KAPSZULÁT kb. 10 másodpercig a szádba teszed. Ennyi idő kell neki ugyanis, hogy feloldódjon. Vagy ráharapsz. És kifolyik belőle a halolaj.
Amúgy hányingerkeltő íze van, előre szólok. Én egyszer bevettem a számba, aztán valamivel tököltem és nem nyeltem le, kidurrant. Hát, azóta jó gyorsan lenyelem...
A halolajat általában kapszulában árusítják, pont azok miatt amiket fentebb írtak. Nagyon erős hal íze van. Ha nem megy a kapszula, akkor vehetsz tiszta olajat is és beviheted úgy. Én egy darabig ittam, de a kapszula ezerszer kényelmesebb.
Vízben sosem fog feloldódni, de ha az olaj mellett döntesz és nem akarod magában inni kezelheted hasonlóan, mint a lenmagolajat pl belekevered turmixba, joghurtba stb. De ezek sem fedik el a hal ízét. Próbáld ki és meglátod.
Szia!
Mi Eskimo-3 halolajat szedünk, abból van kapszulás és sima olaj is. Én az olajat ebéd közben szoktam bevenni (1 kanállal), vagy salira kevesem :)
Üdv, M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!