Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Valahol lehet kapni olyan...

Valahol lehet kapni olyan halolajat, ami nem kapszulás, hanem valamilyen más módon bevehető?

Figyelt kérdés

Gondolok itt pezsgőtabletta, por, rágótabletta, stb.

Köszi előre is!

2016. júl. 11. 00:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Van öntős. De lazac ízű. Simán lenyelhető, nagyon csúszik a zselatinkapszula ha megnyálazod.
2016. júl. 11. 01:16
 12/15 anonim ***** válasza:

Kérdező, ugye tudod, hogy a halolaj sima zselatin kapszulába van, semmi "mesterséges" nincs benne.

Amúgy fogod a sima LÁGYZSELATION KAPSZULÁT kb. 10 másodpercig a szádba teszed. Ennyi idő kell neki ugyanis, hogy feloldódjon. Vagy ráharapsz. És kifolyik belőle a halolaj.

Amúgy hányingerkeltő íze van, előre szólok. Én egyszer bevettem a számba, aztán valamivel tököltem és nem nyeltem le, kidurrant. Hát, azóta jó gyorsan lenyelem...

2016. júl. 11. 10:18
 13/15 makosgubacs ***** válasza:

A halolajat általában kapszulában árusítják, pont azok miatt amiket fentebb írtak. Nagyon erős hal íze van. Ha nem megy a kapszula, akkor vehetsz tiszta olajat is és beviheted úgy. Én egy darabig ittam, de a kapszula ezerszer kényelmesebb.

Vízben sosem fog feloldódni, de ha az olaj mellett döntesz és nem akarod magában inni kezelheted hasonlóan, mint a lenmagolajat pl belekevered turmixba, joghurtba stb. De ezek sem fedik el a hal ízét. Próbáld ki és meglátod.

2016. júl. 11. 14:51
 14/15 anonim válasza:
Próbáld ki a Lysi izlandi halolajat. Ők árusítanak kapszulás és teljesen natúr, folyékony kiszerelésben is. Izlandi gyártmány, nincs benne semmi mesterséges, és semmi adalék. Lehet kapni abszolut natúr formában és citromlével ízesítve is. Egyébként szerintem a legjobb, ha a natúr halolajat veszed meg és házilag adsz hozzá pár csepp citromlevet. A citromlé nagyon jól tompítja az erős halas ízt és halas szagot.
2016. júl. 12. 14:21
 15/15 anonim válasza:

Szia!

Mi Eskimo-3 halolajat szedünk, abból van kapszulás és sima olaj is. Én az olajat ebéd közben szoktam bevenni (1 kanállal), vagy salira kevesem :)

Üdv, M

2016. okt. 10. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!