Valahol lehet kapni olyan halolajat, ami nem kapszulás, hanem valamilyen más módon bevehető?
Figyelt kérdés
Gondolok itt pezsgőtabletta, por, rágótabletta, stb.
Köszi előre is!
2016. júl. 11. 00:33
1/15 anonim válasza:
ha a rágótabletta oké akkor a kapszulás miért nem?
3/15 A kérdező kommentje:
Bár nem ettem még rágótablettát, de a neve alapján (és gyors utánaolvasást követően is) szét lehet rágni, míg a tablettát/kapszulásat viszonylag nehéz.
Esetleg ha a kapszulát szétszedem, és a port feloldom? (Íz nem számít, természetesen.) Persze ha van más, azért érdekelne.
2016. júl. 11. 00:38
4/15 anonim válasza:
micsoda? a kapszulába olaj van, amit csak le kell nyelni.
5/15 A kérdező kommentje:
Hupsz, azt hittem ez is olyan por, mint amúgy a legtöbb gyógyszer, de ezt benéztem. :D (Tudom, hogy ez nem az, csak gondoltam kapszula-kapszula.)
És az az olaj gondolom nem tud feloldódni vízben.(?)
2016. júl. 11. 00:44
6/15 anonim válasza:
nem is kell feloldani, lenyeled, a 'burok' amiben van az olaj feloldódik, és felszivodik az olaj.
7/15 A kérdező kommentje:
Igen, erre gondoltam a kérdésben, hogy van-e olyan, ami nem kapszulás? (Ami a képen van, az eléggé annak tűnik.) A vízben oldást úgy gondoltam, hogy kinyitom ezt a kapszulát, feloldom, megiszom.. ha nincs más mód.
2016. júl. 11. 00:48
8/15 anonim válasza:
de nem értem, miért probléma lenyelni a kapszulát? :D
9/15 A kérdező kommentje:
Na ez az, ezt hagyjuk inkább :D Nem jó és kész, tudom, hülye vagyok meg minden, de ez van.
2016. júl. 11. 00:51
10/15 anonim válasza:
komolyan nem értem, kinyitod a dobozt, kiveszel egy kapszulát, és úgy ahogy van, lenyeled egybe. ?!?!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!