Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Valahol lehet kapni olyan...

Valahol lehet kapni olyan halolajat, ami nem kapszulás, hanem valamilyen más módon bevehető?

Figyelt kérdés

Gondolok itt pezsgőtabletta, por, rágótabletta, stb.

Köszi előre is!

2016. júl. 11. 00:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
ha a rágótabletta oké akkor a kapszulás miért nem?
2016. júl. 11. 00:35
 2/15 anonim ***** válasza:

amúgy:

[link]

[link]

2016. júl. 11. 00:38
 3/15 A kérdező kommentje:

Bár nem ettem még rágótablettát, de a neve alapján (és gyors utánaolvasást követően is) szét lehet rágni, míg a tablettát/kapszulásat viszonylag nehéz.

Esetleg ha a kapszulát szétszedem, és a port feloldom? (Íz nem számít, természetesen.) Persze ha van más, azért érdekelne.

2016. júl. 11. 00:38
 4/15 anonim ***** válasza:
micsoda? a kapszulába olaj van, amit csak le kell nyelni.
2016. júl. 11. 00:40
 5/15 A kérdező kommentje:

Hupsz, azt hittem ez is olyan por, mint amúgy a legtöbb gyógyszer, de ezt benéztem. :D (Tudom, hogy ez nem az, csak gondoltam kapszula-kapszula.)

És az az olaj gondolom nem tud feloldódni vízben.(?)

2016. júl. 11. 00:44
 6/15 anonim ***** válasza:

nem is kell feloldani, lenyeled, a 'burok' amiben van az olaj feloldódik, és felszivodik az olaj.

[link]

2016. júl. 11. 00:46
 7/15 A kérdező kommentje:
Igen, erre gondoltam a kérdésben, hogy van-e olyan, ami nem kapszulás? (Ami a képen van, az eléggé annak tűnik.) A vízben oldást úgy gondoltam, hogy kinyitom ezt a kapszulát, feloldom, megiszom.. ha nincs más mód.
2016. júl. 11. 00:48
 8/15 anonim ***** válasza:
de nem értem, miért probléma lenyelni a kapszulát? :D
2016. júl. 11. 00:50
 9/15 A kérdező kommentje:
Na ez az, ezt hagyjuk inkább :D Nem jó és kész, tudom, hülye vagyok meg minden, de ez van.
2016. júl. 11. 00:51
 10/15 anonim ***** válasza:
komolyan nem értem, kinyitod a dobozt, kiveszel egy kapszulát, és úgy ahogy van, lenyeled egybe. ?!?!?
2016. júl. 11. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!