Miért nem tudok izmot felszedni a karomra?
"Próbáltam már mindent, a nagyobb súlyokkal való 8-12 ismétlést,"
az hol nagy súly amibe megy 12? csinálj rá 2 gyakorlatot 4-4 sorozattal de ne barbi súlyokkal.
persze h nem fejődsz, ez bohóckodás, nem edzés.
franciarudas biceps curl, bemelegités után 4x4-8
sima egykezes bicepsz curl forgatás nélkül 4x6-8
ennyi. sorozatok között 2-3 perc pihi, szupersztteket bojkottálni, nem mintha lenne bármi értelme is.
Elkövetted azt a hibát, amit én kezdetekben, bicepsz tricepsz nagy ismétlésszámra reagálnak jól és nőnek, 12-15, ez alatt ne dolgozzak rá, ezt próbálták bemagyarázni. Aztán nyomtam szuperszetteket, vetkőzősorozatokat mindent, nem növekedett a karom, szomorú voltam, hogy genetikai hulladék vagyok, pont úgy voltam, mint te 1/1-ben. Aztán nekifogtam keményen nagysúlyokra rámenni max 8 ismétlést csináltam.
Bicepsz :
Karhajlítás vagy Kalapács bicepsz 4x4-8 ism. (7.5 kg-al ment, jelenleg 15-20 kg között dolgozok)
Francia rúddal vagy egyenes rúddal karhajlítás 3x4-8 ism.
Tricepsz :
Letolás csigán egyenes rúddal szűk fogással : 4x5-8 ism.
Szűken nyomás vagy tolódzkodás : 4x4-8 ism.
Homlokra engedés francia rúddal vagy lórugás 2-3x6-8 ism.
És maximális súlyokra rámentem és helyességre, jó izomérzet stb... Úgy beindult a karok növekedése, hogy az valami brutális.
Edz jól, nagy súlyok !!! Terheld le azokat az izmokat rendesen, mivel ha az izom érzi, hogy nem elég neki ez a méret, ahhoz az erőkifejtéshez amire szükséged van, több lesz belőle, hogy tudja legyőzni az ellenállást...konyha nyelven írtam le, de értem remélem mit akarok mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!