Na valakinek ötlet hogyan tovább?
Sziasztok!
Szóval. Lány, -65kg mínuszban vagyok most, jó ideje izmot is kapkodok magamra. Heti 3 alsó test kettő felső testes edzés van okosan összepakolva.
Na de az a gondom, hogy per pill széles váll, viszonylag vékony derék, széles csípő (kezdetleges homokóra alak vagy valami olyasmi alakul ) bár alul még olyan széles vagyok, hogy ez nekem inkább olyan mint egy kelj fel jancsi! 😂
Szóval szerintetek mivel lehetne intenzívebben felpörgetni magam, hogy onnan is pörögjön a dolog?
Semmit sem szedtem és nem is szedek ami segítene, de lehet itt az ideje elkezdeni.
Tudom nincsen helyi zsírégetés, de milyen készítmény segítene az utolsó 8-10kilóm letolásában?
Napi 2,5 óra súlyzózás és egy esti 10kilis futás levezetesnek. Hétvégén csak futás reggel -este. Mellette szállkásító étrend. Már nem tudom mit kezdjek magammal.
Esetleg aki rám ír privátban annak küldök képet, hátha úgy okosabb lesz, vagy a fene sem tudja...
Köszönöm aki segít, puszi 💗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!