Na valakinek ötlet hogyan tovább?
Sziasztok!
Szóval. Lány, -65kg mínuszban vagyok most, jó ideje izmot is kapkodok magamra. Heti 3 alsó test kettő felső testes edzés van okosan összepakolva.
Na de az a gondom, hogy per pill széles váll, viszonylag vékony derék, széles csípő (kezdetleges homokóra alak vagy valami olyasmi alakul ) bár alul még olyan széles vagyok, hogy ez nekem inkább olyan mint egy kelj fel jancsi! 😂
Szóval szerintetek mivel lehetne intenzívebben felpörgetni magam, hogy onnan is pörögjön a dolog?
Semmit sem szedtem és nem is szedek ami segítene, de lehet itt az ideje elkezdeni.
Tudom nincsen helyi zsírégetés, de milyen készítmény segítene az utolsó 8-10kilóm letolásában?
Napi 2,5 óra súlyzózás és egy esti 10kilis futás levezetesnek. Hétvégén csak futás reggel -este. Mellette szállkásító étrend. Már nem tudom mit kezdjek magammal.
Esetleg aki rám ír privátban annak küldök képet, hátha úgy okosabb lesz, vagy a fene sem tudja...
Köszönöm aki segít, puszi 💗
Súlyzós edzésnél csökkentsd a volument és emeld az intenzitást. Max 1.5 órás legyen az edzés legyen olyan intenzív, hogy ne tudd tovább csinálni. Nem tornázni kell, az intenzitás a súly nagyságát jelenti elsősorban, de nem árt pörgetni is az edzést.
Alacsonyabb volumennel kevesebb kajára is lesz szükséged eleve. Kis koffein mehet kávé, zöld tea formájában. Csak fokozatosan.
Na akkor egy napom :
Reggeli éhgyomri edzés 7-9:30 maximum 10ig ha van kedvem egy kicsi aerobhoz
Reggeli 100-150 g zsírszegény túró, mellé egy light joghurt, 2 ek chia mag, meg bele málna
Mellé egy fehérje shake
Néha legyilkolok egy almát reggeli és ebéd között
Ebéd: általában saláta, natúr joghurt, csirke vagy tojás feherjét sütök mellé
De van hogy 2 szem újkrumpli vagy mondjuk 2 kanál főtt rizs
Délután általában egy kis dinnye vagy pár szem barack
Majd jön az esti futás az olyan 1óra
Majd lezárásnak egy feherje shake
Általában ez a napi kajám.
(jajj ha rossz akkor se szaggassatok szét nagyon)
#1 köszönöm akkor igyekszem
Koffeint eddig semmilyen formában sem vettem magamhoz, de akkor lehet elkezdek teázni vagy kapszula formájában. Mondjuk egy próbát megér 😊
Köszönöm
Először is gratulálok a fogyásodhoz. De....
1. Nem írtál mennyiségeket, de ehhez a mozgásmennyiséghez képest nekem nagyon kevésnek tűnik. Nem tudom, mennyi idő alatt ment le ez a 65 kg, de ennél jobban én nem pörgetném.
2. Soknak tartom a súlyzós edzést. Zsíros alappal kezdőként szálkásítás alatt is jöhet fel izom, de amikor ez leáll, ez egyenes út az izomvesztéshez.
3. Ne siettesd! Le fognak menni az utolsó kilók is... Csak a végén állítólag lelassulnak a dolgok - én még ott nem tartok. :)
Na akkor a makróim :
Reggeli: kcal 391, zsír 14,15g, fehérje: 71,4g ch: 16,65g
Alma: na ezt elengedem mert ha heti egyszer összejön akkor sokat mondok
Ebéd: kcal: 227, zsír :4,9g, fehérje: 14,57g, ch: 36,39g
Uzsi: kcal: 60 zsír: 0,2g fehérje: 1,2g ch:15g
Vacsi: kcal :192 zsír: 3,95g fehérje: 50g ch: 9,95g
Tehát a napi kcal: ~768 zsír: 23,2g fehérje: 137,14g ch: 77.99g
Ez általában ennyiben megáll mert nem portyázok nap közben.
#7köszönöm
Hát nem túl gyorsan ment le, sajnos volt egy hosszabb kihagyás is.
Nem siettetem csak 2 éve nyomorgok és már jó lenne magamat úgy látni, ahogy elképzeltem. De ez még nagyon nincsen a közelben 😂😂
Amit én módosítanék:
lehet lesz aki megszól érte, de pont az utolsó kilók legyűréséhez a gyümölcsöt teljesen kiiktatnám. Menjen még több zöldség. Ne fuss, hanem kocogj vagy sétálj. Étrend szénhidráttartalmát ciklizálni: 1. nap 100g, 2-5. nap 50g, 6-7. nap 0.
Grat. az eddigiekhez, de a vége a legnehezebb. Kitartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!